Now Reading
Trinta moliūgų sriuba

Trinta moliūgų sriuba

Trinta moliūgų sriuba

Ingridientai:

¼ didelio moliūgo
1 savogūnas
4 – 5 skiltelės česnako
1 morka
1 l – vištienos sultinio
200 g grietinėlė
prieskoniai
truputi aliejaus

Gaminimas:

See Also
Šalta avokadų sriuba

Stambiai supjaustytus svogūnus, morkas, moliūgą ir česnako skilteles sudedame į kepimo indą, pateptą aliejumi, ir pašaunam į įkaitinta orkaitę. Kepam tol, kol daržovės truputį apskrus (apie 30 – 40 min.). Tuo tarpu (arba iš anksto) išverdame vištienos sultinį. Iškeptas daržoves sudedam į sultinį ir užverdam. Tuomet su „blenderiu“ ar virtuviniu kombainu viską sutriname, supilame grietinėlę, pagal skonį įdedame druskos, pipirų, mairūno, muskato ir dar kartą užverdame. Dėl grožio aš įdedu šaukšelį grietinės ir papuošiu petražole ar kitu žalumynu. Visgi, tai nebūtina, nes ir taip labai skanu!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top