Avokadų sriuba su krevetėmis

Ingredientai:

poras (1 vnt.)

česnakas (2 skiltelės)

avokadas (1 vnt.)

miltai (1 šaukštas)

druska ir pipirai

baltas vynas (100 ml)

sultinys (500 ml)

krevetės (sauja)

citrina (1 vnt.)

sviestas kepimui

Gaminimas:

Nusilupam avokadą, supjaustome kubeliais, nuplauname porą ir supjaustome griežinėliais, česnaką suspaudžiame spaustuku. Į puodą, kuriame virsim sriubą, dedame šaukštą sviesto, beriame porą ir česnaką. Apkepiname ir tuomet dedame avokadą, beriame prieskonius, šiek tiek pakaitiname ir beriame miltus, baltą vyną ir sultinį. Verdame maždaug 8 minutes. Išlukštentas krevetes dedame į keptuvėje išlydytą sviestą, išspaudžiame citrinos sultis ir kepiname, kol dings skystis keptuvėje. Išvirusią sriubą į dubenėlį, ant viršaus dedame šiek tiek krevečių.

Skanaus!

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai