Ingredientai:
poras (1 vnt.)
česnakas (2 skiltelės)
avokadas (1 vnt.)
miltai (1 šaukštas)
druska ir pipirai
baltas vynas (100 ml)
sultinys (500 ml)
krevetės (sauja)
citrina (1 vnt.)
sviestas kepimui
Gaminimas:
Nusilupam avokadą, supjaustome kubeliais, nuplauname porą ir supjaustome griežinėliais, česnaką suspaudžiame spaustuku. Į puodą, kuriame virsim sriubą, dedame šaukštą sviesto, beriame porą ir česnaką. Apkepiname ir tuomet dedame avokadą, beriame prieskonius, šiek tiek pakaitiname ir beriame miltus, baltą vyną ir sultinį. Verdame maždaug 8 minutes. Išlukštentas krevetes dedame į keptuvėje išlydytą sviestą, išspaudžiame citrinos sultis ir kepiname, kol dings skystis keptuvėje. Išvirusią sriubą į dubenėlį, ant viršaus dedame šiek tiek krevečių.
Skanaus!