Ingredientai:

menkės filė - 150 g,
morkos - 200 g,
salieros arba porai - 200 g,
sviestas - 50 g,
pievagrybiai - 100 g,
bulvės - 400 g,
baltasis vynas - 10 ml,
petražolės, krapai - 6 šakelės.

Kaip gaminti:

Nuskuskite morkas, salierą, nuvalykite porą. Daržoves supjaustykite juostelėmis, pievagrybius – perpus, nuluptas bulves – 2-3 mm storumo griežinėliais. Žalumynus sudraskykite. Visus komponentus ir žuvis pabarstykite žalumynais, druska ir maltais pipirais. Sudėkite paruoštus komponentus į kepimo maišelį, pabarstykite sviesto drožlėmis ir užpilkite vyno. Suriškite „rankovę“, dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 175 laipsnių, ir kepkite 25min.

Skanaus!

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai