Jautienos kepsnys

Ingredientai:

(2 porcijoms)
jautiena - 300 g
majonezas - 200 g
svogūnas - 100 g
sūris - 70 g
margarinas - 50 g
lauro lapelis - 1
juodieji pipirai
žirneliai
druska

Kaip gaminti?

Jautieną išvirti kartu su prieskoniais nedideliame vandens kiekyje. Šiek tiek ataušinti sultinyje, išimti, supjaustyti porcijiniais gabalėliais skersai raumenų ir sudėti į margarinu išteptą skardą. Ant viršaus sudėti žiedais supjaustytus ir pakepintus svogūnus, riekelėmis supjaustytą sūrį, aptepti majonezu ir kepti orkaitėje 5-8 min., kol gražiai paskrus. Kepsniai tiekiami kartu su daržovėmis

Bookmark and Share
Naujausi komentarai
Darius
2010-03-11, 02:15
ko tu cia putojies, tia paprastas buitinis kepsnys, beje, niekur neparasyta, kad tai steikas, todel is jautienos galima daryti ka nori ir kept kaip nori ir kurti savus receptus. kurioj vietoj parasyta, kad tai steiko receptas? skirk steika nuo kepsnio.
2010-03-10, 00:17
Tik diletantas gali jautienos ispjova su majonezu marinuoti!Margarinu skarda istepti???? pyraga gal zmogus keps????? :))
kiaule tai taip kepa bet ne jautiena!!!
Issityciojimas is steiko! matyt kokioje Nemencines valgukloje zmogekis dirbo...
uz toki recepta ir darbo neteko....
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai