Ingredientai:
10-12 lapelių ryžių paplotėlių.
Ingredientai įdarui:
virta kiauliena – apie 100 g,
virta vištiena – 100 g,
marinuotas imbieras – 2 šaukštai,
sezamo sėklos – keli šaukštai,
baltieji kiniški grybai – sauja,
sojų padažas – 2 šaukštai,
aitriosios paprikos padažas – 1 šaukštelis,
cukrus – 1 šaukštelis.
Kaip gaminti:
Ryžių paplotėlius pamirkykite po vieną šaltame vandenyje ir nusausinkite. Įdarui skirtą mėsą smulkiai supjaustykite. Grybus paruoškite kaip nurodyta ant pakuotės ir susmulkinkite. Imbierą taip pat susmulkinkite.
Mėsą sumaišykite su grybais, imbieru, sojų, aitriųjų paprikų padažais, cukrumi ir sezamo sėklomis. Ant kiekvieno ryžių paplotėlio dėkite po šaukštą įdaro ir suvyniokite kaip balandėlius. Suktinukus tiekite su sojų padažu.