Ingredientai:
džiovinti tongu grybai – 30 g,
apvirta vištiena be odelės – 150 g,
bambukų ūgliai – 60 g,
sojos padažas – 1 šaukštas,
ryžių vynas arba sausas cheresas – 1 šaukštas,
vištienos sultinys – 1-1,4 l,
druska, pipirai, šviežia kalendra.
Kaip gaminti:
Grybus 1/2 valandos pamirkykite karštame vandenyje. Vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis. Bambuko ūglius nuvarvinkite ir supjaustykite plonomis juostelemis. Grybus nuvarvinkite, nupjaukite kietus kotelius, kepurėles supjaustykite juostelėmis. Grybus, vištieną, bambuko ūglius sudėkite į dubenį, sumaišykite su sojų padažu bei ryžių vynu arba cheresu palikite pastovėti 1val. Vištienos sultinį užvirinkite, sudėkite visus produktus ir 1 min. pavirkite. Pabarstykite druska ir pipirais, užbarstykite kalendra.