Now Reading
Gaivus želės tortas

Gaivus želės tortas

Gaivus želės tortas

Ingredientai:
plakama grietinėlė, 500 g
cukrus, 5-6 šaukštai
sviestas, 50 g
citrina
želė, pakelis
želatina, 3 šaukštai
bananai
konservuoti persikai
mangas
riešutai, 100 g
sausainiai avižiniai, pakelis
juodasis šokoladas, 1 plytelė

Kaip gaminti:
Pusę pakelio želės paruošti su mažesniu kiekiu vandens nei nurodyta ant pakelio ir palikti vėsti.
Išlydyti sviestą su 2/3 šokolado plytelės. Sausainius ir 50 g. riešutų susmulkinti, užpilti sviestu ir sumaišyti. Gauta mase iškloti torto indą, gerai suspausti. Užpilti žele.
Želatiną pakaitinti, kad ištirptų, ir palikti aušti. Vaisius ir likusius riešutus susmulkinti. Citriną išspausti, jo sultis sumaišyti su grietinėle ir cukrumi, į gautą masę suberti vaisius ir riešutus, atsargiai sumaišyti. Supilti želatiną, sumaišyti. Gautą masę supilti ant želės. Padėti į šaldytuvą, kad stingtų.
Ištraukus papuošti pjaustytais vaisiais, tarkuotu juoduoju šokoladu.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top