Now Reading
Buritos

Buritos

Buritos

Ingredientai:

kiaulienos išpjova – 900 g,
aliejus – 1 šaukštas, 
druska pagal skonį,
sultinys – 1/2 stiklinės,
pomidorų padažas – 1 stiklinė
apelsinų žievelės – 1/2 šaukšto, 
konservuoti susmulkinti čili – 1 šaukštelis,
tortilija – 8 vienetai.

Kaip gaminti:

Kiaulieną pasūdykite, aptepkite aliejumi, įdėkite į indą ir įkiškite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite tol, kol mėsa suminkštės.
Pagaminkite padažą: Į puodą supilkite sultinį, pomidorų padažą, apelsino žievelę, čili. Užvirkite ir virinkite pusė valandos, kol sultinys pradės tirštėti.
Kiaulieną smulkiai supjaustykite, sudėkite į padažą ir vėl užvirkite ant labai silpnos ugnies.
Tortilas suvyniokite į foliją ir trumpai pašildykite orkaitėje. Tuomet ant kiekvienos tortilos uždėkite pagamintos iš mėsos masės ir susukite.
Patiekite su guacamole, grietine ir troškintomis raudonomis pupelėmis.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top