Now Reading
Kepsniai su daržovių padažu

Kepsniai su daržovių padažu

Kepsniai su daržovių padažu

Kepsniai:

neriebi kiauliena – 1 kg
konjakas – 200 g,
aliejus – 200 g,
malti juodieji pipirai,
druska.

Padažas:

paprika – 4
rauginti agurkai – 300 g
svogūnai – 100 g
morkos – 100 g
saliero šaknis – 50 g
kiaulės taukai – 50 g
pomidorų padažas – 50 g
vanduo – 200-300 g
actas – 3 šaukštai

Kaip gaminti?

Kiaulieną supjaustyti porcijiniais gabalėliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, užpilti konjaku ir palikti marinuotis 3-4 val. Po to apkepti aliejuje. Padažui paprikas, svogūnus, agurkus, morkas ir salierą smulkiai supjaustyti ir apkepti taukuose. Supilti vandenį, padažą, actą ir troškinti uždengus dangtį. Kiauliena tiekiama karšta, užpylus pagamintu padažu. Garnyrui tinka marinuoti svogūnai.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top