Now Reading
Tiršta žiedinių kopūstų sriuba

Tiršta žiedinių kopūstų sriuba

Tiršta žiedinių kopūstų sriuba

Ingredientai:

žiedinis kopūstas – 1/2 vnt.,
morkos – 4 vnt.,
petražolė – šakelė,
salieras,
svogūnas,
česnakas – skiltelė,
krapai,
sriubos prieskoniai,
druska.

Kaip gaminti:

Žiedinį kopūstą suskirtysti dalimis, gerai nuplauti, kitas daržoves nuskusti arba nulupti. Daržoves (išskyrus česnaką) su prieskoniais išvirti litre vandens (nepervirti). Baigiant virti įmesti česnako skiltelę ir įberti sriubos prieskonių. Galima įdėti šaukštą sviesto. Puodą nukelti nuo ugnies ir sriubą suplakti maišytuvu.

Sriubą išpilstyti į puodelius ir pabarstyti sukapotais krapais.

See Also
Picos suktinėliai

Patiekti su bandelių skrebučiais arba su plikytais žirneliais.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top