Keptos vištienos ir sūdytų žemės riešutų salotos

Ingredientai:

vištienos filė be odos (2 gabalėliai)
kepinti sūdyti žemės riešutai (sauja)
salotų lapai (saujelė)
Iceberg salotos (saujelė)
sezamo aliejus (šlakelis)
alyvuogių aliejus (šlakelis)
šviežiai malti juodieji pipirai
šviežiai malti baltieji pipirai
maltas imbieras
druska

Kaip gaminti: 

Vištienos filė įtrinti juodaisiai pipirais, druska ir pakepinti keptuvėje (arba ant grotelių). Salotas suplėšyti, apšlakstyti abiejų rūšių aliejumi (nebėda, jei turite tik vieno). Pagardinti baltaisiais pipirais, imbieru. Uždėti vištieną ir apibarstyti žemės riešutais, salotas patiekti šiltais.

Skanaus!

 

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai