Naujienlaiškio prenumerata
Populiariausi straipsniai
daržovių prieskonių nuoviras - 1,5 l,
svogūnai - 2 vnt.,
sūdyti grybai - 0,5 kg,
sviestas - 30 g,
miltai - 20 g,
kiaušinio tryniai - 2 vnt.,
pienas - 1/2 stiklinės,
druska,
krapai.
Grybus perplaukite ir nuvarvinkite. Tada patroškinkite su sviestu ir smulkintais svogūnais, viską sumalkite mėsmale, pabarstykite miltais, atskieskite pasiruoštu daržovių nuoviru (morka, petražolė, salieras, poras) ir užvirinkite. Trynius išplakę su pienu taip pat supilkite į sriubą, pakaitinkite, bet neužvirinkite. Pabarstykite smulkintais krapais. Tiekite su skrebučiais. Bandelės riekutes tepkite sviestu, uždėkite griežinėlį fermentinio sūrio ir pakepinkite orkaitėje.