"Japoniški" šašlykai

Jums reikės:

vištienos filė (kalakutienos filė) - 1,5 kg
sakė arba balto vynas - 1/8 l
sojos padažas - 1/8 l
saldus šery - 4 šaukštas
aliejus - 2 šaukštas
tarkuotas imbieras - 1 šaukštas


Kaip gaminti:

Mėsą supjaustyti vieno kąsnio gabalėliais. Visas kitas sudedamąsias dalis, sudėti į dubenį ir sumaišyti su mėsos gabaliukais. Dubenį gerai uždengti ir palaikyti per naktį šaldytuve.

Mėsos gabalėlius sunerti ant iešmelių. Kepti ant grilio dažnai vartant 5-10 min, kol mėsa įgaus gelsvai rudą spalvą.

Skanaus!


Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai