Now Reading
Gaspadoriškas jautienos kepsnys

Gaspadoriškas jautienos kepsnys

Gaspadoriškas jautienos kepsnys

Ingredientai:

• Jautiena –  400 gramų
• Garstyčios –  3 šaukštai
• Actas – 2 šaukštai
• Svogūnai – 1 vienetas
• Vanduo – 2 stiklinės
• Juodieji pipirai – pagal skonį
• Prieskoniai – kepsnių, truputį
• Kiaušiniai – 1 vienetas
• Džiūvėsėliai – 1/2 stiklinės

Kaip gaminti?

See Also
Burritos

Jautieną supjaustome norimo dydžio kepsniais ir užmarinuojame.
Marinatas: žiedeliais supjaustome svogūną, užpilame actu, vandeniu, dedame garstyčias, maltus juoduosius pipirus, prieskonius ir išmaišome. Mėsą panardiname marinate ir maždaug po paros galime kepti.
Kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose pavoliotus kepsnelius kepame aliejuje, kol gražiai apskrunda. Šalia galima patiekti bulvių košės su spirgučiais bei šviežių daržovių arba labai tinka troškintos daržovės.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top