Naujienlaiškio prenumerata
Populiariausi straipsniai
600 - 700 g žuvies filė
1 poro
3 - 4 griežinėlių konservuoto ananaso
1 šaukšto miltų
2 - 3 šaukštų aliejaus
2 šaukštų sojų padažo
2 pomidorų
250 g grietinėlės
žuvies prieskonių
maltos aitriosios paprikos
druskos, citrinpipirių
Žuvį supjaustykite stambiai gabalėliais, pabarstykite prieskoniais, pavoliokite miltuose ir apkepkite aliejuje. Pastatykite šiltai. Apkepkite griežinėliais supjaustytą porą, sudėkite pjaustytus pomidorus, žuvį, kubeliais pjaustytus ananasus ir užpilkite grietinėle, prieš tai sumaišyta su sojų padažu ir prieskoniais. Troškinkite apie 10 - 15 min. Patiekite su ryžiais.