Now Reading
Vyšnių ir bolivinės balandos (kynvos) salotos

Vyšnių ir bolivinės balandos (kynvos) salotos

Vyšnių ir bolivinės balandos (kynvos) salotos

4 porcijoms reikės:

• 125 ml bolivinės balandos (kynvos)
• 200 ml daržovių sultinio
• ½ raudonojo peperoni pipiro
• 4–5 šaukštų konservuotų sojų pupelių
• 1 mažo svogūno
• saujos džiovintų vyšnių
• 4 šaukštų alyvuogių aliejaus
• 2 šaukštų vyno acto
• 1 arbatinio šaukštelio garstyčių
• žiupsnelio cukraus
• 2 šaukštų gliaudytų saulėgrąžų
• druskos ir pipirų

Kaip gaminti?

Daržovių sultinyje išvirkite bolivinės balandos sėklas. Sumažinę ugnį, virkite jas tol, kol nebeliks skysčio. Palaukite, kol kruopos atvės. Sumaišykite jas su peperoni pipiru, sojų pupelėmis, smulkintu svogūnu, džiovintomis vyšniomis ir saulėgrąžomis. Rankiniu plaktuvu suplakite alyvuogių aliejų, actą, garstyčias ir cukrų. Pagardinkite padažą druska ir juodaisiais pipirais. Užpilkite jį ant salotų ir viską išmaišykite.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top