Now Reading
Šalta avokadų sriuba

Šalta avokadų sriuba

Šalta avokadų sriuba

4 porcijoms reikės:

• dviejų prinokusių avokadų
• 500 ml sojų pieno
• 1 stiklinės smulkintų žaliųjų čili pipirų
• 3 žaliųjų čili pipirų papuošimui
• 1 vidutinio dydžio svogūno
• 2 arbatinių šaukštelių šviežiai spaustų citrinų sulčių
• 2 arbatinių šaukštelių sauso šerio
• ryšelio šviežių petražolių
• druskos ir juodųjų pipirų

Kaip gaminti?

Avokadus perpjaukite pusiau, nulupkite, pašalinkite kauliukus ir sutrinkite plaktuvu. Gautą masę sumaišykite su sojų pienu, sukapotu svogūnu, čili pipirais, citrinų sultimis ir šeriu. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų. Jei sriuba atrodo per tiršta, galite įpilti šiek tiek vandens. Papuoškite smulkintais čili pipirais ir petražolėmis. Iš karto tiekite į stalą. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top