Bulviniai blyneliai su sojomis

Ingredientai:

bulvės - 500 g
sojų faršas - 1 pak.
miltai - 2 šaukšteliai
kiaušinis - 1
svogūnas
aliejus
druska ir malti juodieji pipirai.

Kaip gaminti?

Užvirkite vandenį, į jį dėkite sojų faršą ir kelias minutes pakaitinkite. Tada nukelkite nuo ugnies ir palikite pusvalandį pabrinkti. Svogūną nulupkite, susmulkinkite. Į karštą aliejų berkite svogūno gabalėlius, paskrudinkite, tada dėkite nuspaustą sojų faršą ir apkepkite. Bulves nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite. Į tarkius muškite kiaušinį, berkite miltus, gardinkite juodaisias pipirais ir sūdykite. Tuomet įmaišykite paruoštas sojas. Kepkite karštame aliejuje. Skanaus!

Bookmark and Share
Naujausi komentarai
Darius
2010-03-11, 02:17
as matau tu vaikstai po post'us ir skleidi cia vejus. get a life... beje, japonai naudoja labai daug sojos, paziurek statistikoj, kiek pas juos nutukeliu.
2010-03-10, 00:07
Labai sveiki blynai ,Su GENETISKAI modifikuota soja,Rykit i sveikata,ir nutuksit kaip daniskos kiaules per tris menesius.....
Skanaus!
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai