Search Results for: "vynas"
Supilkite vyną į puodą, sudėkite prieskonius, užvirinkite. Leiskite 2/3 alkoholio išgaruoti. Išjunkite ugnį, ištraukite prieskonius.
Šokoladą sutarkuokite. Pieną supilkite į atskirą keptuvę, užvirinkite. Suberkite šokoladą, kol jis tirpsta, lengvai suplakite pieną.
Plakdami supilkite likusį vyną. Išpilstykite į taures ir patiekite.
Jums reikės: 2 šaukštų cukraus Raudono vyno (arba balto) Citrinos (arba apelsino žievelių) Cinamono lazdelės Gvazdikėlių Kaip gaminti: Supilkite vyną…
Jums reikės: 750 ml raudonojo vyno 600 ml spanguolių sulčių 300 ml šviežių apelsinų sulčių 2 šaukštų cukraus 2 šaukštų…
Krentančių lapų geltonis, burgundiško vyno sodrumas ir slyvų intensyvumas – šio rudens sezono dominuojančios makiažo spalvos. Rinkitės šaltus arba šiltus atspalvius, tinkančius jūsų tipui, svarbiausia, kad tai būtų gilios rudeninės spalvos. Rudens makiažo tendencijas pristato kosmetikos kompanijos „Mary Kay“ visažistė Jelena Liaudinienė.
Ką vartotojai pripažins populiariausiu gaminiu, kurį prekės ženklą išrinks žinomiausiu, kuris produktas bus paskelbtas metų naujiena? Prekių ženklų ir produktų rinkimai – tai ne tik intriguojanti naujiena, atskleidžianti populiariausius prekių ženklus. Tokiuose rinkimuose vartotojai apdovanoja ir patį produktą, ir komandą, kuri įdėjo daugiausia pastangų, kad jos gaminys būtų pripažintas ir pamėgtas.
Radijo žmogumi save vadinantis Loranas Vaitkus muziką siūlo kaip patyręs someljė vyną: jokių abejonių dėl pasirinkimo, nuoširdi kompetencija ir išlavintas geras skonis. Rinktinėmis uogomis iš slėnių tarp techno ir džiazo pasidalinęs laidų, diskotekų ir kitų klubinių reikalų skyriaus vedėjas tikina, kad šio penktadienio favoritai tiek pat tiks prie darbų, kiek pabus smagiu tramplinu į naktį, kurioje kolegos St. Stereo „Preliudai“ su Trickski iš Berlyno.
Laikas.lt toliau džiaugiasi savo redakcijoje turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi vesti visus skaitytojus virtuvės keliais bei klystkeliais. Ir taip – kiekvieną sekmadienį. Šią savaitę pristatome Jurgos karštą vyną – puikus receptas šaltiems žiemos vakarams…
Protingai parinkti vyną – tai profesionalaus someljė pareiga, tačiau šito galima išmokti ir nelankant profesionalių kursų. Tereikia žinoti, kokie yra pagrindiniai vyno ir maisto derinimo principai. Žinodami, koks vynas tinka prie mėsos, vaisių, sūrių, niekada neapsiriksite ir galėsite patarti smalsiems draugams.
Kas yra stalo „šeimininkas“ – maistas ar vynas? Šis klausimas tapo barikada tarp someljė ir kulinarų. Juk prie „grakščių“ ir sudėtingų aukštojo pilotažo virtuvės patiekalų tinka, palyginus, paprasti ir lengvi vynai, iš kurių daug neuždirbsi. Visiškai priešinga situacija vyksta kai prie prabangių vynų, pasižyminčių sudėtinga skonio puokšte, patiekiama lengva ir nesudėtinga „palyda“.
Supilkite vyną į puodą, sudėkite prieskonius, užvirinkite. Leiskite 2/3 alkoholio išgaruoti. Išjunkite ugnį, ištraukite prieskonius.
Šokoladą sutarkuokite. Pieną supilkite į atskirą keptuvę, užvirinkite. Suberkite šokoladą, kol jis tirpsta, lengvai suplakite pieną.
Plakdami supilkite likusį vyną. Išpilstykite į taures ir patiekite.
Britas Martinas Myerscoughas išrado popierinį ekologišką vyno butelį – „Greenbottle“. Tikimasi, kad vynas tokiuose buteliuose pasirodys jau kitais metais. Tačiau vyno ekspertai teigia, kad taip bus patiekiamas tik pigesnis vynas.