Search Results for: "varškės apkepas"
Jums reikės:
400 gramų varškės
3 kiaušinių
5 valgomųjų šaukštų cukraus
Žiupsnelio vanilinio cukraus
2 valgomųjų šaukštų manų kruopų
60 ml pieno
1 saujos razinų
1 saujos džiovintų vyšnių
Žiupsnelio druskos
Kaip gaminti:
Manų kruopas išmirkykite šiltame piene. Kiaušinio trynį išsukite su cukrumi. Tada į masę įberkite žiupsnelį druskos, taip pat sudėkite varškę ir išbrinkusias manų kruopas. Kitame inde iki standžių putų išplakite kiaušinio baltymus ir atsargiai, maišydami supilkite į varškės masę. Pabaigai suberkite džiovintas vyšnias ir razinas. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje maždaug pusę valandos.
Skanaus!
Baltymus atskirkite ir išplakite iki standžių putų. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite. Kumpį supjaustykite kubeliais. Varškę, svogūną, kumpį, žalumynus ir sūrį sumaišykite su tryniais, tada atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus, sukrėskite į riebalais išteptą kepimo formą ir kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje 45-55 min.
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvus dienoraščio nusirašėme kvapnaus ir šilto varškės apkepo su slyvomis receptą.
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvus dienoraščio nusirašėme receptą savo ir artimųjų figūromis besirūpinančiomis smagurėms „Liesas braškinis varškės apkepas“.
Paskutiniam žiemos savaitgaliui užbaigti siūlome labai skanų ir sotų patiekalo receptą. Jūsų dėmesiui – varškės apkepas su kumpiu.Baltymus atskirkite ir išplakite iki standžių putų. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite. Kumpį supjaustykite kubeliais. Varškę, svogūną, kumpį, žalumynus ir sūrį sumaišykite su tryniais, tada atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus, sukrėskite į riebalais išteptą kepimo formą ir kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje 45-55 min.
Varškę sumaišykite su aliejumi, druska ir vienu kiaušiniu. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir 30 min. palaikykitešaltai. Brokolius nuplaukite, išskirstykite žiedynais, išvirkite pasūdytame vandenyje ir nukoškite.
Špinatus nušutinkite, sudėkite varškę, plaktą grietinėlę, viską pagardinkite žiupsneliu muksatų, druskos. Kai tepsite įdarą ant blynų, dar pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kebblogas nemiega, kebblogas nesnaudžia, kebblogas tik ėda ir naują mintį Jums audžia. Mes ir vėl grįžtame su naujų recenzijų paketuku. Apie ką šį kartą? Kadangi žurnalo, kaip Apuokas (mano buvusi lietuvių k. mokytoja) sakydavo, *pagrindinė mintelė* yra meinstrymas, kebblogo chebrytė apsitarė ir nusprendė neparsiduoti šiai politinei provokacijai. Per ilgai mes kentėme viešosios nuomonės spaudimą! Gana (ir kiti įvairūs „Bunda jau Baltija“ pobūdžio patriarchiški šūktelėjimai)! Nusimetame savo maroziškus apdarus, trumpam pamirštame rajonskas paniatkes, traukiame apskurusius senelio šliūbinius rūbelius, landsbergines beretukes, pypkutes, raginius akinukus iš stalčių ir skelbiame: „Būk hipsteriu, nevalgyk kebabo“ dieną.
Viename iš Vilniaus kolegijos bendrabučių įrengtame Zanussi kambaryje apsilankęs Kulinarijos studijos šefas Donatas Dabrovolskas ne tik susipažino su kambario šeimininkėmis ir jų mitybos įpročiais, bet ir kartu su jomis pagamino du studentams tinkančius patiekalus.