Search Results for: "ugnies meistrė"
A. Kondrataitės vardą galima surasti per 20-yje įvairių parodų ir meno projektų. Nors pirmąjį rimtesnį keramikos kūrinį, „mielą tupintį katiną“, Agnė nulipdė tik vienuoliktoje klasėje, jau po poros metų, 2001-aisiais, ji pradėjo studijuoti keramiką (2007 m. įgijo keramikos magistro laipsnį) Vilniaus dailės akademijoje ir nuo tada kryptingai juda pirmyn.
Atėjus pavasariui imame galvoti apie liesesnį maistą, nes rūpinamės savo savijauta ir figūra. Tačiau nepulkite maitintis tik salotomis ar žaliavalgiškais kokteiliais. Mėgstamus patiekalus, neretai gaminamus iš riebios ir sočios mėsos, gaminti galima ir kitaip – parinkti jiems liesesnius ingredientus, pavyzdžiui liesesnę mėsą.
Šventiniu laikotarpiu makiažas renkamas ne tik paslėpti trūkumus ar pabrėžti privalumus, bet ir šventinei nuotaikai sukurti. Šiuo metu galima sau leisti būti ryškesnei. Ryškios lūpos, blizgantys šešėliai ir viliojantys pravedimai padeda sukurti ir įsijausti į nepamirštamą amplua.
Archainės raugo keramikos dirbtuvės, vaikščiojimas per žarijas, smilkalų gamyba ir šamaniška pirtis – tai tik maža dalis veiklų, į kurias įsijungti kvies muzikos, menų ir alternatyvaus gyvenimo būdo festivalis „Yaga Gathering 2015“.
Dar visai neseniai ant grilio kepėme visą marinuotą viščiuką, krūtinėlę ar blauzdeles. Tačiau sparčiai populiarėjant grilio kultūrai Lietuvoje, ant grotelių vis dažniau kepame ir smulkias vištienos dalis – sparnelius, šlaunų mėsą be kaulo ar net krūtinėlės juosteles, formuojame taip vadinamus „Liulia“ kebabus iš vištienos faršo, kepame burgerius ar net tradicinius kotletus.
Praėjusią savaitę įžymi astrologė Palmira Kelertienė konsultavo atsinaujinusio „Salamander“ avalynės salono „Ozo“ prekybos centre svečius. Ji patarė per pirmąjį pasimatymą dėvėti brangius batus, rekomendavo atitinkamiems zodiako ženklams tinkančias batų spalvas, stilių ir pabrėžė, kad visi su organizmu susiję pokyčiai priklauso nuo batų.
„Laikas.lt“ toliau džiaugiasi savo redakcijoje turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi vesti visus skaitytojus virtuvės keliais bei klystkeliais. Ir taip – kiekvieną sekmadienį. Šią savaitę pristatome Jurgos vištienos kepenėlių paštetą.
„Laikas.lt“ toliau džiaugiasi savo redakcijoje turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi vesti visus skaitytojus virtuvės keliais bei klystkeliais. Ir taip – kiekvieną sekmadienį. Šią savaitę pristatome paprastus, bet labai gardžius Jurgos virtinius su varške ir špinatais.
Laikas.lt toliau džiaugiasi savo redakcijoje turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi vesti visus skaitytojus virtuvės keliais bei klystkeliais. Ir taip – kiekvieną sekmadienį. Šią savaitę siūlome sužinoti, kokius sočius pietus galima pasigaminti iš… pusės lašišos.
Laikas.lt toliau džiaugiasi savo redakcijoje turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi vesti visus skaitytojus virtuvės keliais bei klystkeliais. Ir taip – kiekvieną sekmadienį. Šią savaitę pristatome Jurgos trintą svogūnų ir sūrio sriubą.