Search Results for: "užkandžiai"
Artėja Helovyno šventė, ypač pamėgta aštraus pojūčių mėgėjų, tų, kurie mėgsta nustebinti ne tik save, bet ir kitus įvairiausiais pokštais, kostiumais, žaidimais, na ir žinoma – Helovyno patiekalais. Kuo nustebinti draugus? Į šį klausimą mums atsako virtuvės šefas Rusalnas Bolgovas, kuris visuomet vadovaujasi nuostata, kad „maistas turi būti apgaulingai paprastas, jaudinamai žavus ir nepriekaištingai sveikas…“.
Net ir stengiantis maitintis sveikai, ne visuomet užtenka laiko tinkamai numalšinti alkį. Kebliausias metas – pavakarė darbe: tuomet neretai išgeriamas kavos puodelis, užsikandant kuo nors saldžiu ir kaloringu. Tačiau nei kavos perteklius, nei cukraus gausūs saldėsiai nėra naudingi organizmui. Tad ką rinktis, kad sėdimo darbo valandos netaptų svorio augimo priežastimi?
Laikas.lt toliau džiaugiasi savo tarpe turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, apsigimusią kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi vesti visus skaitytojus virtuvės keliais bei klystkeliais. Ir taip – kiekvieną sekmadienį. Taigi, pristatome septintąjį Jurgos blyną, o tiksliau – tris skanius ir greitus užkandžius.
Niekam ne paslaptis, kad biurų darbuotojai, sėdintys kiaurą dieną prie kompiuterio, mėgsta pakramsnoti ką nors skanaus. Vis dėlto rimčiau apie savo pasirinkimą pradedama mąstyti tik tada, kai suvalgytos bandelės ir šokolodukai riebalų pavidalu nusėda ant talijos. Kuo užkandžiauti, kad tai nekenktų nei figūrai, nei sveikatai?
Prieš ruošiant gėrimą, vyną reikėtų gerai atšaldyti. Citriną kruopščiai nuplauti po karštu vandeniu ir gerai nusausinti. Žievelę nulupti taip, kad išeitų viena plona juostelė. Citrinos žievelę įdėti į stiklinį indą ir užpilti atšaldytu baltuoju vynu. Uždengti ir palaikyti 20 min., kad vynas įgautų citrinos skonio. Prieš pateikiant įpilti putojančio vyno, įberti ledo gabaliukų ir šiek tiek kapotos mėtos lapelių.
Labai tinka kartu su trapiais sūriais kepinukais, įvairiais sūriais ir lengvais užkandžiais.
Norite ir jūs sudalyvauti VIP restorano „Vapiano” atidaryme? Rugsėjo 23 dieną, oficialaus atidarymo išvakarėse vyks išankstinis „Vapiano” restorano atidarymo vakarėlis, kuriame tik kviestiniai svečiai. O tai reiškia, kad bus gausus būrys žinomų žmonių iš Lietuvos pramogų ir verslo pasaulio.
Visi bus vaišinami prašmatniausiais itališkais gėrimais bei restorano pasididžiavimu – itališkais užkandžiais.
Sveika mityba ir pakankamas fizinis aktyvumas – tai sveikatos ir geros savijautos pagrindas. Kaip ir protiniam darbui, taip ir fizinei veiklai mums reikia energijos, todėl svarbu pasistiprinti tiek prieš sportuojant, tiek ir po to.
Nekontroliuojamas apetitas kliudo pasiekti gerų rezultatų, todėl dalinamės keliomis gudrybėmis, kaip numesti svorio.
Artėjant gimtadieniui, kaip įprastai, galvoje ima suktis mintys kaip ir kur švęsti šią šventę. Organizaciniai klausimai kartais verčia mus abejoti ar tai džiaugsmingas įvykis, ar sunkus darbas, nuo kurio norisi pabėgti ir pasislėpti.
Toms ir tiems, kurie tiesiog apsėsti dietų manijos, ši nuotraukų galerija turėtų suteikti vilties – populiarus internetinis puslapis „WiseGEEK“ fotografijose užfiksavo, kaip atrodo, sakykime, tiek pat kalorijų turinti guminukų ir morkų porcija. Tiesą sakant, rezultatai tikrai nėra liūdinantys – juk kartais vietoje pilnos lėkštės salotų daug mieliau sušlamštume nuodėmingai skanią spurgytę… Žinoma, nauda sveikatai ir alkio pojūtis bus skirtingi, bet abu užkandžiai prilygs 200 kalorijų.