Search Results for: "tuno salotos"
Ingredientai: 300 g tuno aliejuje, 150 g saliero šaknies, 4 kietai virti kiaušiniai, 50 g šviežių agurkų, majonezo, druskos. Papuošimui:…
Kuskuso kruopas užpilti stikline verdančio vandens ir palikti brinkti apie 10 min. Tuną nupilti, sumaišyti su citrinos sultimis, druska, pipirais, paprika ir trimis šaukštais alyvų aliejaus.
Vasariško savaitgalio receptui siūlome lengvą patiekalą, kuriam pagaminti neprireiks nei daug laiko, nei pinigų. Jūsų dėmesiui – kuskuso ir tuno salotos. kuskuso kruopas užpilti stikline verdančio vandens ir palikti brinkti apie 10 min. Tuną nupilti, sumaišyti su citrinos sultimis, druska, pipirais, paprika ir trimis šaukštais alyvų aliejaus.
Agurką ir pomidorus supjaustyti kubeliais, petražoles ir mėtas susmulkinti ir sudėti į indą su kruopomis. Sudėti tunus su prieskoniais, supilti likusį aliejų ir viską gerai išmaišyti.
Jums reikės:
1 nedidelės raudonosios paprikos
1 pomidoro
Šiek tiek poro
5 valgomųjų šaukštų virtų pupelių
1 agurko
15 juodųjų alyvuogių
100 gr. konservuoto tuno
Šviežių krapų
1 kietai virto kiaušinio
Laikas.lt toliau džiaugiasi savo redakcijoje turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi vesti visus skaitytojus virtuvės keliais bei klystkeliais. Ir taip – kiekvieną sekmadienį. Šią savaitę pristatome Jurgos patiekalą, kodiniu pavadinimu „nei pica, nei salotos”.
Gal galite patarti, kokios iškrovos dietos laikytis, kad kaip nors išvalyti organizmą nuo šventinio persivalgymo?