Paieška
Paieška skyriuje
Burokėlį supjaustome kubeliais. Pomidorus supjaustome skiltelėmis, o raugintus agurkus - griežinėliais. Į aukštą stiklinę salotinę sluoksniais sudedame supjaustytas daržoves bei...
Paruošto karpio gabaliukus įtrinkite prieskoniais su druska, susmulkintu česnaku. Pakepinkite aliejuje, kol pagels. Po to sudėkite į puodą, užpilkite išspaustomis citrinos sultimis, 1 l...
Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių C. Karščiui atsparų indą ištepkite aliejumi. Džiovintus rozmarinus išmašykite su citrinos sultimis. Viščiuką nuplaukite šaltu tekančiu vandeniu,...
Žuvį supjaustyti gabaliukais ir apšlakstyti citirnų sultimis. Svogūną nulupti ir supjaustyti kubeliais. Obuolius nulupti, perpjauti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti...
Dėl jo pavydo atsisakiau bendravimo su vyriška lytimi net su savo bendramoksliais, nebebendrauju su senais draugais, apie išėjimą vienai su draugėmis pasilinksminti į klubą ar į kiną...
Nors šeštadienis daugeliui ir darbo diena, vistiek vadiname jį savaitgalio pradžia ir siūlome pasigaminti kai ką skanaus ir sveiko. Jūsų dėmesiui - veganiškas obuolių pyragas....
Į mados industrijos duris beldžiasi nauja belyčių modelių karta. Žymiausias jų atstovas - Andrejus Pejicas. Jis tapo tikra mados sensacija ir iš top modelių panosės įžūliai vagia...
Parduotuvės prigrūstos įvairiausių dezodorantų ir antiperspirantų, tačiau jei jums bent kiek rūpi sveikata ir poveikis aplinkai, reikėtų paieškoti alternatyvų įprastiems dezodorantams....
Obuolius nuskuskite, supjaustykite kubeliais, užpilkite cukrumi ir pakaitinkite keletą minučių. Palikite mišinį pusei paros kambario temperatūroje, kad išsiskirtų obuolių sultys....
Sirvėtos regioninį parką galima pažinti važiuojant dviračiais Dauguvos - Nemuno takoskyros dviračių taku ir aplankant gamtos bei kultūros paveldo objektus. Sirvėtos regioniniame parke yra...
Dauguma mėgsta itališkus makaronus, arba kitaip vadinamą pastą, tačiau ar tikrai visi moka ją teisingai paruošti? Keletas naudingų patarimų Jums. Itališki makaronų patiekalai arba, kaip...
Puode išlydikite sviestą, sudėkite susmulkintus svogūnų laiškus ir sutraiškytą česnaką. Pakaitinkite ant nedidelės ugnies kelias minutes, tada įberkite miltų, išmaišykite ir...
Stambiai sutarkuotas morkas kepkite kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais aliejuje, kol pagels. Nuplautus ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, sumaišykite su morkomis ir svogūnais....
Stambiai sutarkuotas morkas kepkite kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais aliejuje, kol pagels. Nuplautus ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, sumaišykite su morkomis ir svogūnais....
Pomidorus supjaustyti griežinėliais, išpjauti vaiskotį. Griežinėlius išdėlioti lėkštėje taip, kad vienas griežinėlis šiek tiek dengtų kitą. Pomidorus pasūdyti ir pagardinti ką tik...
Želatiną išbrinkinti šaltame vandenyje. Sūrelius, pieną ir druską ištrinti iki minkštos vientisos masės. Išbrinkusią želatiną ištiprdyti 4 šaukštuose verdančio vandens, sukrėsti...
Batonų tyrimas laboratorijoje parodė, kad konservantų neįdėta nė į tą batoną, kurio sudėtyje skelbiama, kad toks priedas yra. Ką iš tikrųjų valgome, galime spėti pagal tai, kaip...
Širšių ir vapsvų puolimas prasidėjo anksčiau nei įprastai. Pirmieji neramūs spiečiai jau pastebimi Kauno, Vilniaus, Klaipėdos ir Panevėžio apskrityse. Puolimą paskatino...
Maisto priedai naudojami jau nuo senų laikų. Siekdami apsaugoti maistą nuo gedimo ar pagerinti jo skonį, žmonės naudojo valgomąją druską, įvairias augalinės kilmės medžiagas. Siekiant...
Kambario temperatūros sviestą sumaišykite su miltais ir druska. Įpilkite vandens ir išminkykite. Tada tešlą dėkite į šaldytuvą, kol paruošite įdarą. Svogūną smulkiai supjaustykite...
Šiandien „Siemens“ arenoje savo pirmąjį koncertą Lietuvos publikai surengsiantys meilės baladžių virtuozas Maiklas Boltonas ir vienas garsiausių pasaulio saksofonistų Kenny G...
Geriausių metų kulinarinių tinklaraščių apdovanojimų dalyviai praėjusią savaitę varžėsi ruošdami Joninių nakties užkandžius. Apdovanojimų rengėjai „Virtuvė. Nuo...Iki“ ir...
Prasidėjus vasarai gyventojus vilioja poilsis prie miškų, upių, paplūdimių. Vykdami į gamtą žmonės prisikrauna pilnus krepšius įvairaus maisto. Šiltai gabenami mašinose, krepšiuose...
Smulkiai supjaustome agurkus. Į dubenį supilame jogurtą, įlašiname išspaustą česnaką ir suberiame susmulkintus agurkus. Jei norime, galime jogurtą atskiesti pienu. Įberiame druskos,...
Lietuvos Sulčių ekspertų taryba atkreipė dėmesį į tai, kad daugelis žmonių dar nežino, kaip atskirti kokybiškas sultis ir ką reiškia skirtingi užrašai ant jų pakuočių....
Pimentón – raudonasis Ispanijos auksas, autentiškas ispanų virtuvės prieskonis, panašus į papriką, kuriuo gardinami daugelis Ispanijoje gaminamų patiekalų. Išdžiovintas ir sumaltas...
Ar žinojote, kad geriant sultis bei mankštinantis kiekvieną rytą turėsite dvigubai daugiau energijos ir gyvybingumo? Dar daugiau, skirtingos sulčių rūšys turi specifinių, tik joms...
Kas sieja organų donorystę ir projektą „Misija Sibiras“? Iš pirmo žvilgsnio niekas. Joks žmogus su persodintu organu nedalyvavo „Misijoje Sibiras“. Turbūt nė vienas misijos dalyvis,...
Filmas, atidaręs 67-ąjį Venecijos kino festivalį, šokiruoja. Gundo. Erzina. Skatina. Moko. Jaudina. Ir žavi. Originalių idėjų nestokojantis Darrenas Aronofsky ("Rekvijem sapnui",...
Krevetes nuplaukite, išlukštenkite ir apiberkite Naujosios virtuvės žuvies prieskoniais. Maišydami trumpai pakepinkite aliejuje. Ananasą nulupkite, supjaustykite kubeliais ir trumpai...
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7