Search Results for: "skardinė"
Pavasarį žmogaus organizmui trūksta įvairiausių vitaminų, po žiemos dažnai būname pavargę, tad puikiu energijos šaltiniu gali būti sveikas maistas, turintis daug vitaminų ir mineralų. Vis dažniau į svečius užsukanti saulė gali padėti mums jų užsiauginti namuose. Pabandykime auginti sodrios žalios spalvos kviečių želmenis dailiuose rankų darbo gamybos indeliuose. Pasidarykime mažas, nuosavas sveikatingumo džiungles. Tai padaryti galima labai paprastai.
Mokslo tiesų (skirtingai nei klaidų) šiame reklaminiame filmuke nerasite nei su žiburiu, nei su buteliu, nei su skardine pupelių. Tačiau 0:43 min. trukmės „Svetimi” žanro kosminė siaubo istorija Mėnulio paviršiuje ne kiek pamokoma, kiek kelianti ūpą
Prieš keletą dienų Kinijoje smarkiai nukentėjo šaldiklyje palaikytą skardinę su gazuotu gėrimu atidaryti mėginęs berniukas. Palei veidą netikėtai sprogusi skardinė berniuką sužalojo taip, kad chirurgai veidą susiuvo 38 siūlėmis. Šokiruota berniuko mama Kinijos socialiniame tinkle įspėjo visus tėvus apie šaldytų gazuoto gėrimo skardinių pavojų. Kas gresia užsimanius atšaldyti skardinę gazuoto gėrimo?
Etsy.com internetinėje parduotuvėje galima įsigyti oro iš Niujorko, Paryžiaus, Prahos ir Singapūro. Ant skardinių teigiama, jog oras iš šių miestų „sumažina stresą, gydo nuo vienatvės ir padeda įveikti nostalgiją“.
Šimpanzės – artimiausi mūsų giminaičiai, tačiau viena šimpanzė tiek „priartėjo“, kad tas atstumas ne juokais ima gąsdinti. Tianšanio laukinių gyvūnų zoologijos sode, Xinjiang, Kinijoje, savo aptvare, ji buvo pričiupta besimėgaujanti šviesiu alumi ir rūkanti cigaretę.
Energinių gėrimų vartojimas pasaulyje sparčiai gausėja. Kartu su augančiais kasdien suvartojamo kofeino bei kitų stimuliuojančių medžiagų kiekiais vis daugiau atliekama ir mokslinių tyrimų, susijusių su energinių gėrimų sudedamųjų dalių poveikiu žmogaus sveikatai. Koks energinių gėrimų sudėtyje esančių medžiagų poveikis suaugusių, vaikų ir paauglių sveikatai? Kokia Lietuvoje parduodamų energinių gėrimų sudėtis? Visa tai išanalizavo Nacionalinis maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo institutas (toliau – NMVRVI), atlikęs energinių gėrimų rizikos vertinimą.
Kokiuose viešbučiuose apsistojate keliaudami? Jaunimo hosteliai, B&B, „Europa Royal“, „Holiday Inn“ ir daugelis kitų – pasirinkimas kuo plačiausias. Tačiau ką pasakytumėte, jei nakvynė viešbutyje taptų pagrindiniu kelionės tikslu?
Vištienos filė supjaustyti juostelėmis ir pamarinuoti su vištienos prieskoniais, galima laikyti pusę dienos, bet pakanka ir kelias valandas. Vištienos gabaliukus pavolioti krakmolo ir baltymo mišinyje. Kepu alyvuogių aliejuje, neilgai, kol pasimato balta plutelė.
Ištirpintą ir atvėsusį sviestą sumaišykite su grietine ir druska. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Šį birių produktų mišinį berkite į grietinės masę. Maišykite, o kai nebesimaišo, išminkykite. Konservuotą lašišą sumaišykite su smulkintais žalumynais. Tinka krapai, petražolės, bazilikas. Tešla išklokite stačiakampią kepimo formą. Kraštus irgi padenkite tešla. Forma buvo 20×30 cm . Sudėkite žuvies įdarą.
Kambario temperatūros sviestą sumaišykite su miltais ir druska. Įpilkite vandens ir išminkykite. Tada tešlą dėkite į šaldytuvą, kol paruošite įdarą. Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su smulkintais žalumynais aliejuje. Sūrį sutarkuokite, o kiaušinius išplakite su grietine. Iš šaldytuvo išimkite tešlą, išklokite ja kepimo indą, sudėkite pakepintus svogūnus, tuną, pabarstykite sūriu. Toliau viską užpilkite kiaušinių plakiniu. Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus ir, viską pabarstę druska bei pipirais, kepkite apie 25 minutes 200 laipsnių temperatūroje.