Search Results for: "skanūs patiekalai"
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net nesinori niekur eiti iš namų. Tačiau tai puikus metas jaukiai leisti laiką namuose su šeima, draugais, pasigaminti skanią, sušildančią vakarienę.
Artėjant gražiausiai pavasario šventei – šv. Velykoms, Lietuvos laidų vedėja, žurnalistė, kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson siūlo nepamiršti ant savo šeimos stalo patiekti ir patiekalų iš riešutų. Riešutai patiekaluose gali pakeisti miltus, jais galima gardinti salotas, ar tiesiog patiekti kaip užkandį.
Pristatome kinietišką pomidorų sriubą su kiaušiniais – greitas receptas, bet labai skanus, sotus ir sveikas patiekalas!
Rugsėjo 16 d. Kaune rengiamas augalinio maisto festivalis „Vegfest LT Kaunas“ lankytojus vilios maisto įmantrybėmis bei nemažomis nuolaidomis.
Rugsėjo 10 d. Vilniaus viešbutyje „Panorama“ vyks pirmoji Lietuvoje veganų mugė „Vegfest LT“. Joje dalyvaus beveik pusšimtis įmonių, prekiausiančių veganišku maistu, kosmetika, parfumerija, higienos priemonėmis, receptų knygomis, drabužiais, dirbtinės odos rankinėmis, aksesuarais, veganų atributika.
Populiaraus ir sąmojo nestokojančio TV laidų ir renginių vedėjo Žygio Stakėno žmona Dovilė Stakėnienė (32) vyrui aktyvumu nenusileidžia – 11 m. grožio terapeute dirbanti moteris daug laiko skiria rūpintis šeima ir aktyviai sportuoja.
Einate į svečius, ir nežinote, ko tikėtis iš šeimininko? Arba laukiate svečių, ir nežinote, kuo juos pavaišinti? Žvaigždės atskleis, ką mėgsta valgyti ir kuo vaišina savo svečius skirtingi Zodiako ženklai.
Geriausias gyvenimo piršlys – skanus maistas ir geras vynas. Drįstantiesiems tuo abejoti šių metų festivalio „Kino pavasaris“ turi sukaupęs šūsnį ypatingų įrodymų. Kulinarinių filmų programoje turėsite galimybę išvysti istorijas žmonių, kurių gyvenimus pakeitė ir širdis meile pripildė išskirtinių valgių bei gėrimų išlavintas skonis. Festivalio lankytojų laukia aistringa kelionė drauge su pripažintais režisieriais bei aktoriais nuo Jungtinės Karalystės ir Prancūzijos iki Indijos ir Kinijos.
Kulinarinių knygų ir TV laidų autorė, maisto žurnalistė Beata Nicholson jau trečius metus surengė labdaringos iniciatyvos „Kviečiu į svečius“ pusryčius meno centre „Rupert“, šiuo žingsniu kviesdama ir ragindama visus Lietuvos žmones prisijungti ir prasmingai bei skaniai praleisti paskutinį rugsėjo savaitgalį ir taip paremti „Maisto banką“.