Search Results for: "savaitgalio receptas"
Į didelę, karščiui atsparią lėkštę sudėkite grybus. Suplėšykite mocarelą, užbarstykite ją ant grybų kartu su smulkintais čiobrelių lapeliais. Pagardinkite jūros druska ir pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pašaukite į orkaitę, nustatę didžiausią karštį. Kepkite vos kelias minutes, kol sūris išsilydys ir ims burbuliuoti, pagels. Patiekite kartu su skrudinta duona.
Šįkart „Plevėsos virtuvėlė” pristato ne iki galo sėkmingą, kainavusį nervų ir laiko receptą. Kodėl verta? Nes skanu!
„Plevėsos virtuvėlė“ šįkart siūlo labai paprastą, tačiau neprastą patiekalą – „Buvusios anytos avižų kepsniukus”.
„Plevėsos virtuvėlė“ ir vėl stebina bei linksmina – šįkart pristatysime, kaip pasigaminti šviežutėlius naminius koldūnus.
Blynai – tikras savaitgalio maistas, nesvarbu atsibustumėte pas mamą, geriausią draugę ar vienas namie, kad ir jau gerokai po pietų. Siūlome kiek neįprastą receptą – blynus iš ryžių.
Italų virtuvė tikrai nesudėtinga, soti ir sveika, joje nėra pernelyg daug prieskonių, tad eilinio lietuvio skoniui šie patiekalai tikrai tinkami. Šiandien gaminame „risotto“ arba , lietuviškai, daugiaryžį su žuvimi ir morkomis.
Sveikas maistas, kad ir koks jis bebūtų skanus, nevisada vilioja taip, kaip verčiantis jaustis nuodėmingu. Morkų kokteilis su grietinėle ši jausmą sušvelnina, nes išlaiko balansą tarp sveiko ir ne. Vėlgi labai paprasta, skanu, pigu ir sotu.
Praneša be proto karštą savaitgalį, tad namie sėdėti tikrai nebus kada. Prieš ruošiantis į gamtą siūlome pasidaryti sočią, skanią ir labai greitai pagaminamą košę.
Vasara – laikas, kai valgyti ant grotelių keptą mėsą ne nuodemė net prisiekusiems vegetarams. Žinoma, juokaujame, tačiau vis vien siūlome pasigaminti ypatingą šašlyką, kuris taip ir vadinasi.
Šį sekmadienį siūlome nušauti du zuikius vienu šūviu. Labai skanu, pigu, greita – vištiena įdarytas greipfrutas. Tai jau net trys zuikiai.