Search Results for: "salotos"
Vištos krūtinėlę smulkiai supjaustyti ir išvirus šiek tiek pakepinti aliejuje,kol apskrus. Mangą supjaustyti kubeliais, pekino salotas – šiaudeliais.
Jums reikės:
500 g rūkytos vištienos krūtinėlės
300 g besėklių vynuogių
Saujos pakepintų graikiškų riešutų
Nedidelio pekino kopūsto
Majonezo
Kaip gaminti:
Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais, vynuoges perpjaukite pusiau. Taip pat supjaustykite pekino kopūstą. Viską sudėkite į didelį dubenį, apiberkite riešutais ir įdėkite majonezo. Viską gerai išmaišykite ir galite valgyti.
Skanaus!
2 asmenims: 300 g. bulvių, 1 arbat. š. Kotanyi Naujosios virtuvės bulvių prieskonių, 1 šlakelis baltojo balzamiko acto, 2 valg.…
Jums reikės: 2 morkų 1 poro 500 gr. jautienos 2 česnako skiltelės 1 aitriosios paprikos 1 šaukšto sojų padažo 2…
Bulves nuskusti, supjaustyti apskritimais. Morkas taip pat taip pat supjaustyti apskritimais, 3 min. apvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti. Svogūną sukapoti. Sūrį supjaustyti plonomis juostelėmis. Visus produktus išmaišyti su majonezu, įberti druskos ir pipirų. Pusę petražolių sukapoti ir sudėti į salotas. Jas išdėlioti ant 4 folijos lakštų, apibarstyti likusiomis petražolėmis. Foliją atsargiai suvynioti. Kepti orkaitėje 20-30 min.
Jums reikės:
1 nedidelės raudonosios paprikos
1 pomidoro
Šiek tiek poro
5 valgomųjų šaukštų virtų pupelių
1 agurko
15 juodųjų alyvuogių
100 gr. konservuoto tuno
Šviežių krapų
1 kietai virto kiaušinio
Ingredientai: 500 g salotų lapų. Padažui: 3 šaukštai aliejaus, 3 šaukštai citrinų sulčių, 1 skiltelė česnako, 1 šaukštelis cukraus, druskos,…
Pomidorus supjaustyti griežinėliais, išpjauti vaiskotį. Griežinėlius išdėlioti lėkštėje taip, kad vienas griežinėlis šiek tiek dengtų kitą. Pomidorus pasūdyti ir pagardinti ką tik sumaltais pipirais, apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Nulupti svogūnus, supjaustyti plonais žiedeliais ir, jei jie pernelyg aitrūs, nuplikyti karštu vandeniu. Svogūnų griežinėlius sudėti ant pomidorų. Nulupti žuvelių odą, išimti kaulus ir sudėti sardinių gabalėlius ant svogūnų.
Nulupti česnako skiltelę, sutrinti ir sumaišyti su alyvuogių aliejumi, pagardinti citrinų sultimis ir išmaišyti. Paruoštu užpilu apšlakstyti sardines.
Salotas galima apibarstyti kapotais petražolių lapeliais. Tinka su šviežia bandele ar prancūzišku batonu.
Ingridientai: Ryšelis įvairių salotų lapų didelė kriaušė 200 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu 200 g žaliųjų ir mėlynųjų vynuogių 50 g…
Susmulkiname mangą, avokadą ir krapus. Salotas sumaišome su padažu. Greita ir labai skanu.