Search Results for: "salotos"

Vištienos salotos su mangu

Vištienos salotos su mangu

Vištos krūtinėlę smulkiai supjaustyti ir išvirus šiek tiek pakepinti aliejuje,kol apskrus. Mangą supjaustyti kubeliais, pekino salotas – šiaudeliais.

Vištienos salotos su vynuogėmis

Vištienos salotos su vynuogėmis

Jums reikės:

500 g rūkytos vištienos krūtinėlės
300 g besėklių vynuogių
Saujos pakepintų graikiškų riešutų
Nedidelio pekino kopūsto
Majonezo
Kaip gaminti:

Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais, vynuoges perpjaukite pusiau. Taip pat supjaustykite pekino kopūstą. Viską sudėkite į didelį dubenį, apiberkite riešutais ir įdėkite majonezo. Viską gerai išmaišykite ir galite valgyti.

Skanaus!

Bulvių ir jogurto salotos su raudonaisiais svogūnais

2 asmenims: 300 g. bulvių, 1 arbat. š. Kotanyi Naujosios virtuvės bulvių prieskonių, 1 šlakelis baltojo balzamiko acto, 2 valg.…

Jautienos salotos

Jautienos salotos

Jums reikės: 2 morkų 1 poro 500 gr. jautienos 2 česnako skiltelės 1 aitriosios paprikos 1 šaukšto sojų padažo 2…

Karštos salotos folijoje

Karštos salotos folijoje

Bulves nuskusti, supjaustyti apskritimais. Morkas taip pat taip pat supjaustyti apskritimais, 3 min. apvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti. Svogūną sukapoti. Sūrį supjaustyti plonomis juostelėmis. Visus produktus išmaišyti su majonezu, įberti druskos ir pipirų. Pusę petražolių sukapoti ir sudėti į salotas. Jas išdėlioti ant 4 folijos lakštų, apibarstyti likusiomis petražolėmis. Foliją atsargiai suvynioti. Kepti orkaitėje 20-30 min.

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Jums reikės:

1 nedidelės raudonosios paprikos
1 pomidoro
Šiek tiek poro
5 valgomųjų šaukštų virtų pupelių
1 agurko
15 juodųjų alyvuogių
100 gr. konservuoto tuno
Šviežių krapų
1 kietai virto kiaušinio

Gaiviosios salotos

Gaiviosios salotos

Ingredientai: 500 g salotų lapų. Padažui: 3 šaukštai aliejaus, 3 šaukštai citrinų sulčių, 1 skiltelė česnako, 1 šaukštelis cukraus, druskos,…

Pomidorų ir sardinių salotos

Pomidorų ir sardinių salotos

Pomidorus supjaustyti griežinėliais, išpjauti vaiskotį. Griežinėlius išdėlioti lėkštėje taip, kad vienas griežinėlis šiek tiek dengtų kitą. Pomidorus pasūdyti ir pagardinti ką tik sumaltais pipirais, apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Nulupti svogūnus, supjaustyti plonais žiedeliais ir, jei jie pernelyg aitrūs, nuplikyti karštu vandeniu. Svogūnų griežinėlius sudėti ant pomidorų. Nulupti žuvelių odą, išimti kaulus ir sudėti sardinių gabalėlius ant svogūnų.
Nulupti česnako skiltelę, sutrinti ir sumaišyti su alyvuogių aliejumi, pagardinti citrinų sultimis ir išmaišyti. Paruoštu užpilu apšlakstyti sardines.
Salotas galima apibarstyti kapotais petražolių lapeliais. Tinka su šviežia bandele ar prancūzišku batonu.

Salotos su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

Salotos su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

Ingridientai: Ryšelis įvairių salotų lapų didelė kriaušė 200 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu 200 g žaliųjų ir mėlynųjų vynuogių 50 g…

Salotos su mangais

Salotos su mangais, avokadais ir krevetėmis

Susmulkiname mangą, avokadą ir krapus. Salotas sumaišome su padažu. Greita ir labai skanu.