Search Results for: "riebi"

Kaip tinkamai prižiūrėti riebius plaukus?

Kaip tinkamai prižiūrėti riebius plaukus?

Plaukų riebalavimasis yra natūralus reiškinys, tačiau vienos jo beveik nepastebi, kitos skundžiasi, jog riebius plaukus tenka trinkti kasdien. Iš tiesų, jei plaukai riebaluojasi itin greitai, metas susimąstyti ne tik apie naują šampūną, bet ir savo mitybos bei gyvensenos įpročius.

Prieš ką kovoja riebiai besikeikeičiančios mažametės princesės? (video)

Prieš ką kovoja riebiai besikeikeičiančios mažametės princesės? (video)

Žvelgdamos į ateitį, kurioje moterys vis dar uždirbs 23 procentais mažiau nei vyrai, kurioje 1 iš 5 moterų yra išprievartaujama ar kitaip seksualiai išnaudojama, keletas 6-13 metų mergaičių apsirengė princesėmis ir vieną po kitos mėto feministinines „bombas“. Viskas tam, kad atkreiptų visuomenės dėmesį į besitęsiantį seksizmą. Kviečiame peržvelgti žemiau esantį FCKH8.com video!

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Riebi oda

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Riebi oda

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Kinijoje paukštis dėl itin „riebių“ keiksmų uždarytas į vienutę (video)

Kinijoje paukštis dėl itin „riebių“ keiksmų uždarytas į vienutę (video)

Kinų zoologijos sodo prižiūrėtojai buvo priversti uždaryti paukštį į vienutę, toliau nuo lankytojų, kuomet šis pradėjo itin vulgariai keikti parko lankytojus.

Individualūs kosmetologės-vizažistės patarimai. Riebi ir problematiška oda

Individualūs kosmetologės-vizažistės patarimai. Riebi ir problematiška oda

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.

Ispaniška česnakų sriuba

Ispaniška česnakų sriuba

Česnakas vaistas ne tik nuo vampyrų, bet ir nuo eilės kitų negandų – peršalimo, virškinimo problemų ir net maro, choleros bei vidurių šiltinės. Išsivirkite ispaniškos česnakų sriubos ir apsisaugokite nuo pavasarinio peršalimo!

Kepsniai su daržovių padažu

Kepsniai su daržovių padažu

Kiaulieną supjaustyti porcijiniais gabalėliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, užpilti konjaku ir palikti marinuotis 3-4 val. Po to apkepti aliejuje. Padažui paprikas, svogūnus, agurkus, morkas ir salierą smulkiai supjaustyti ir apkepti taukuose. Supilti vandenį, padažą, actą ir troškinti uždengus dangtį. Kiauliena tiekiama karšta, užpylus pagamintu padažu. Garnyrui tinka marinuoti svogūnai.

Baklažanų ritinėliai

Baklažanų ritinėliai

Baklažanus supjaustykite pailgais griežinėliais, apšlakstykite citrinų sultimis, apibarstykite prieskoniais, druska ir pipirais. Baklažanus sudėkite ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos, apšlakstykite alyvų aliejumi ir kepkite orkaitėje ar ant griliaus kelias minutes, kol parus.

Įdarui varškę išsukite su majonezu, prieskoniais ir druska. Apelsinus supjaustykite skiltelėmis, nupjaukite baltąją dalį. Ant baklažano griežinėlio dėkite po šaukštą varškės įdaro, po kelias skilteles apelsino ir suvyniokite. Viršų pabarstykite apelsino žievelėmis.

Kukurūzų blynai su avokadų padažu

Kukurūzų blynai su avokadų padažu

Nusausintus konservuotus kukurūzus sumaišome su kiaušinių plakiniu, prieskoniais, kalendra ir miltais.

Įkaitiname aliejų ir dedame po 1-2 šaukštus tešlos. Apkepame blynelius po 2-3 minutes kiekvieną pusę.

Patiekiame su padažu. Padažas: avokado minkštimą sutriname ir sumaišome su grietine, smulkintu čili, citrinos sultimis ir prieskoniais.

Tiramisu sūrio pyragas

Tiramisu sūrio pyragas

Kavą užplikyti verdančiu vandeniu, palaikyti 4 minutes ir nukošti. Sumaišyti paruoštą kavą su cukrumi ir marsala. Aušinti apie 10 minučių. 80 ml gauto skysčio supilti į nedidelį puodą ir pavirti, kol skysčio liks apie 1 v. š. Ataušinti. Želatiną užbarstyti ant 2 v. š. šalto vandens, išbrinkinti ir pakaitinus ant vandens garų ištirpinti. Aušinti 5 min. Kreminį sūrį išplakti su cukraus pudra iki vientisos masės. Sudėti maskarponę, supilti marsalą, želatiną ir viską gerai išmaišyti. Grietinėlę išplakti iki standumo ir įmaišyti į sūrio masę. 22 cm skersmens torto formą šiek tiek patepti riebalais. Biskvitinių pirštelių galus nupjauti taip, kad sausainiai liktų 7 cm ilgio. Sausainių plokščiąsias puses pamirkyti likusioje kavoje ir sustatyti paruoštoje formoje nupjautais galais žemys pagal formos sieneles. Likusius sausainių galiukus taip pat pamirkyti kavoje ir sudėti ant formos dugno. Sukrėsti sūrio masę. Šaukštą tirštojo kavos sirupo pašlakstyti ant sūrio masės ir mediniu pagaliuku lengvai pamaišyti. Tortą per naktį pašaldyti. Prieš patiekiant pabarstyti šokoladu dengtomis kavos pupelėmis.