Paieška
Paieška skyriuje
Užgavėnės šiemet itin laukiamos: po šalčių žiemą varysime triguba jėga. Užgavėnių data nustatoma priklausomai nuo Vėlykų šventės – jos švenčiamos 46-ąją dieną prieš...
Kai tik ateis antrosios Kalėdos (taip mes vadiname Knygų mugę), „Nieko rimto“ keturioms dienos įsikurs Litexpo parodų centre. Šiemet susitiksime vasario 23-26 dienomis. Susitikimo vietos...
Vakar, sekmadienį, Kulinarijos studijoje įvykęs studentų kulinarinis konkursas atskleidė, kad šiandien studijuojantys žmonės nebesitenkina paprasčiausiais bulvių ir makaronų patiekalais....
Vasario 18–19 d. pirmą kartą Lietuvoje koncertuosiantiems Didžiosios Britanijos regi muzikos karaliais tituluojamiems „UB40“ vyrukams Vilniaus „Siemens“ arenoje ir Panevėžio...
Mes taip pripratome prie majonezo ir kečupo, kad sunkiai įsivaizduojame savo kasdienybę be šių „papildų“. Salotos, mišrainės, kiaušiniai, žuvis su majonezu; bulvytės, kepsniai,...
Kalėdiniai pietūs, skirtingose pasaulio šalyse, turi ir skirtumų, ir panašumų. Tradicijos, ruošiant šventinius pietus atspinti tos šalies, kurioje švenčiama, kultūrą. Daugumoje...
Vienas, galbūt du lėktuvo persėdimai, maždaug pusantros paros virš debesų ar lūkuriuojant oro uostuose, ir iš Lietuviškos žiemos atsidursite Australijoje, kur dabar pati vasaros pradžia.
Mada egzistuoja visur, net ir restoranų ir maisto gaminimo namuose pasaulyje, kuriame per paskutinį dešimtmetį įvyko išties daug pokyčių. Ir ne visi pasikeitimai greitai ateis į mūsų...
10 pasaulio miestų 2012 metams - gidas, skirtas mėgstantiems keliones ir planuojantiems kitų metų atostogas. Ir visai nesvarbu, kokio pobūdžio poilsį mėgstate: aktyvų, romantišką, o gal...
Dauguma mėgsta itališkus makaronus, arba kitaip vadinamą pastą, tačiau ar tikrai visi moka ją teisingai paruošti? Keletas naudingų patarimų Jums. Itališki makaronų patiekalai arba, kaip...
Rudens vakarai tampa vis ilgesni, todėl neretai pritrūksta geros nuotaikos judėti į priekį, ieškoti ir atrasti naujų laisvalaikio praleidimo būdų. Todėl dovanų konsultantai Justina ir...
Kiekvienas vyras gali įvertinti patikusią jam merginą per 5 sekundes, nes juk pirmasis įspūdis – labai svarbus kriterijus… Tačiau pirmasis įspūdis ne visada būna teisingas! Jeigu...
Du pakvaišę kulinarijos entuziastai – Reinaldas ir Alfredas – visai neseniai Vilniuje atidarė, kaip jie patys vadina, idėjinę bohemos kavinę. Joje nėra receptų, meniu ir nežemiškų...
Kulinarinės knygos vis dažniau užkariauja knygynų lentynas, jos karaliavo ir šių metų Vilniaus knygų mugės metu. Žymių žmonių ir paprastų kulinarinių knygų mada į pasaulį...
Laikas.lt Talentų banke - fotografė Raminta Ežerskytė, kurios mėgstamiausias žanras - portretai, gatvės fotografija. Štai jos laiškas redakcijai: „Fotografija rimčiau susidomėjau ne...
Šį sekmadienį Vilniaus senamiestyje vyksiančiame „Velomaratone“ kviečiama ne tik minti pedalus, bet ir aktyviai dalyvauti šventinėje renginio programoje. Populiariausio renginio...
Rugpjūčio 13 – 15 dienomis siūlome išradingai atšvęsti Žolinę. Juk tai paskutinis ilgasis vasaros savaitgalis! Pabėkime iš didžiųjų miestų.
Anksčiau ar vėliau mes sutinkame su tuo, kad maistas privalo būti ne tik skanus, bet ir sveikas. Šio sąrašo pagrindu tapo sveikatos ir gyvenimo trukmės rodikliai, kuriuos, beje, veikia ne...
Auksiniu Lietuvos šefu vadinamas Linas Samėnas (33 m.) jau beveik mėnesį gyvena atostogų Italijoje nuotaikom. “Nepatikėsite, visą vasarą valgome pomidorų, Mozzarella sūrio salotas,...
Geltoname mokykliniame mikroautobuse „Tundrabusas“ prasidėjusi „Tundra“ baigėsi sunkiu grįžimu į realybę po trijų dienų šilto, spalvoto ir nuostabios muzikos kupino sapno....
Nors alus žinomas jau seniai, o apynys visoje Europoje auginamas daugiau kaip tūkstantį metų, apie šį auksaspalvį gėrimą sukurta nemažai mitų. Tiesa, skanaudami jo, nepamirškite, kad...
Klausytis bangų ošimo šalia jūros ar vandenyno esančiame viešbutyje nepaprasta. O ką pasakytumėte, jei šie garsai sklistų tiesiog iš po jūsų lovos?!
Dabar žmonės keliauja beveik visus metus. Tačiau kelionės – tai ne tik malonumai, bet ir rizika susirgti, užsikrėsti įvairiomis užkrečiamosiomis ligomis. Todėl, planuojant keliones,...
Šių metų Kanų festivalyje buvo vertinami ne tik kino filmai, bet ir vaišės. Aktoriaus Roberto de Niro vadovaujamai festivalio žiuri buvo surengti specialūs „Kanų meniu“ konkurso...
Iš lietuviškojo užstalės folkloro žinome arba bent jau esame girdėję dainas apie alų, midų ir skaidrią degtinėlę, o štai vyno gėrimo tradicijos, atrodo, Lietuvą pasiekė tik...
Keliaujantis virėjas Linas lėkštėse šokdins šparagus ir ridikus pagal styginių kvarteto griežiamas tango melodijas, o Sūrininkų Namų šeimininkas Guillermo...
Valgymas kartais tampa įdomiausia kelionės dalimi. Paragauti patiekalai dažnai visai net neprimena jūsų šalyje gaminamų jų pakaitalų. Tad jei norite sužinoti, koks tikrasis kebabo skonis,...
Fitneso ir aerobikos specialistas Harley Pasternakas treniruoja minią garsenybių, kurių kūnai žurnalų viršeliuose priverčia aikčioti milijonus moterų ir merginų.
Didžiojoje Britanijoje vėl sparčiai populiarėja Kijevo kotletai, kurie šalyje buvo itin mėgstami 1980-aisiais. Kaip rašo britų dienraštis „The Daily Telegraph“, tada net pats patiekalo...
Velykų stalas, ir senovėje, ir dabar, neįsivaizduojamas be kepinių iš mielinės tešlos. Apvalios bandelės, stotingos „bobos“, įvairiomis pynėmis supinti pyragai – paprasti, bet kartu...
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8