Search Results for: "mini"

Vitaminingas melionų gėrimas

Vitaminingas melionų gėrimas

Jums reikės: 200 gr. meliono minkštimo 2 – 3 kivių 1 šaukštas tarkuotos imbiero šaknies 2 šaukštai citrinos sulčių 2…

Naminiai „Bounty“ saldainiai

Naminiai „Bounty“ saldainiai

Dubenyje sumaišykite kokoso drožles ir cukraus pudrą. Sudėkite grietinėlę bei sviestą į puodą ir šildykite ant silpnos ugnies, kol sviestas ištirps. Į pašildytą grietinėlę bei sviestą įlašinkite romo ekstrakto, gautą mišinį supilkite ant kokoso drožlių bei cukraus pudros ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės rankomis formuokite mažus kamuoliukus ir dėkite juos ant sviestiniu popieriumi padengto padėklo arba lėkštės. Uždenkite kamuoliukus maistine plėvele it padėkite bent 1 val. į šaldytuvą, kad sustingtų.
Išlydykite pienišką šokoladą. Kiekvieną kokoso kamuoluką pamerkite į šiltą (bet ne karštą) ištirpintą šokoladą, kad jis gražiai pasidengtų šokoladu. Nulašinkite šokolado perteklių ir padėkite ant to paties sviestiniu popieriumi padengto padėklo. Tuomet padėkite į šaldytuvą apie 30-60 minučių, kad sustingtų šokoladas ir patiekite.

Sumuštinis - Mini pica

Sumuštinis – Mini pica

Iš vandens, druskos ir miltų išmaišome tešlą. Iškočiojame i blyną. Iš pomidorų padažo ir majonėzo padarome padažą ( maždaug 1:1 santikis ) jį užtepame ant pasidaryto blyno. Sutarkuojame sūrį ir uždedame ant pagrindo. Papjaustome kumpį, svogūną, česnaką ir uždedame ant picos. Pridademe įvairių prieskonių.

Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių ir įdedame kepti.

Naminis itališkas tortas su maskarponės sūriu

Naminis itališkas tortas su maskarponės sūriu

Perpjauti biskvitą į tris dalis ir apšlakstyti kavos likeriu arba brendžiu. Sudėti likusius ingridientus į dubenį (jogurtą, rududu, maskarponės sūrį, tirpią kavą) ir išplakti viską mikseriu, kad susidarytų vientisą masė. Ištepti biskvitą pagamintu įdaru. Galima ant viršaus ir tarp biskvito lakštų pridėti migdolo riešutų.

Naminis kebabas

Naminis kebabas

Mėsą pamarinuojame su prieskoniais, įberiami druskos pagal skonį ir pakepame orgaitėje apie pusvalandį. Supjaustome kopūstus smulkiais šiaudeliais, taip pat agurkus, pomidorus ir viską pagardiname krapais. Kaip pasigaminti česnakinį padažą? Susmulkiname česnaką, jį sudedame į majonezą, truputis prieskonių, grietinės. Viską labai gerai išmaišome.

Tuomet imame kebabą, jį ištepame česnakiniu padažu, dedame salotas, keptą mėsą, truputį kečiupo. Susukame viską į lavašą ir įvyniojame į foliją. Kepame labai įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes.

Naminis lydytas sūris

Naminis lydytas sūris

Varškę sumaišykite su puse arbatinio šaukštelio sodos ir palaikykite 15minučių, vis pamaišant. Kiaušinio trynį sumaišykite su grietine. Tuomet varškę, grietinę su tryniu, sudėkite į keptuvę ir nuolat maišykite, kol pasidarys vientisa masė. Maišydami berkite druską (pagal skonį, galima dėti krapų, ar kitų prieskonių). Sūrį supilkite į indą ir palaukite kol atauš, tada dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Naminiai zefyrai

Naminiai zefyrai

Jums reikės:  1 kg cukraus 2 ½  valgomojo šaukšto želatinos 1 valgomasis šaukštas citrinos rūgšties 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus 1 arbatinis šaukštelis…

Miniatiūrinių tatuiruočių magija ant kūno (foto)

Miniatiūrinių tatuiruočių magija ant kūno (foto)

Vieni tatuiruočių mylėtojai ir gerbėjai yra linkę į maksimalizmą visą savo kūną paversdami drobe tatuiruočių meno kūriniams, kiti – mėgsta subtilų minimalizmą, kuris turi labai daug žavesio savo paslaptingumu ir kukliu apsireiškimu. Nuotraukose – minimalistiškos, įdomios ir išradingos tatuiruotės, kurių galima pasėti paslaptingiausiose kūno vietose.

Panoraminių nuotraukų nesėkmės: dvigalvės pabaisos ir savarankiškai gyvenančios kūno dalys (foto)

Panoraminių nuotraukų nesėkmės: dvigalvės pabaisos ir savarankiškai gyvenančios kūno dalys (foto)

Jei kada teko bandyti sukurti gražią panoraminę nuotrauką, turbūt pastebėjote, jog tam reikia susikaupimo ir gana statiško vaizdo. Visgi bandant įamžinti judančius objektus irgi šis tas įdomaus išeina. Ypač, jei jums patinka kadruose užfiksuoti dvigalves, trikojes pabaisas ar, sakykime, savarankišką gyvenimą pradėjusias kojas, kurios nusprendė pasisupti ant sūpynių. Taigi, jūsų dėmesiui – linksmos panoramunių nuotraukų nesėkmės!

Susikurkite savo kavą: kavos mišinių gaminimo pagrindai

Susikurkite savo kavą: kavos mišinių gaminimo pagrindai

Tolygiai plintančiai kavos kultūrai auga ir vieno regiono ar ūkio kavos populiarumas, tačiau šiandien kavos mišiniai – vis dar bene labiausiai paplitusi šio gėrimo forma. Dažnai pasigirsta nuomonės, kad kavos mišiniais gamintojai bando maskuoti prastos kokybės kavą. Tiesa, būtent šiuo būdu lengviausia paslėpti kavos defektus, bet kartu galima sukurti ir išrankiausius gomurius palepinsiantį gėrimą.