Ar tai – pats šlykščiausias pasaulyje maistas? Ar jį išvis galima vadinti maistu? Šunys, žiurkės, šikšnosparniai, beždžionės... Šis ketvertukas, tiesa, prieš valgį gerai...
Studentai kaip niekas kitas gerai žino, kas yra gyvenimas draugėje. Nesvarbu, ar turi antrąją pusę, ar ne, gyvenant keliese po vienu stogu dažnai tenka valgyti sriubą iš to paties puodo,...
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme aštrios, gurmaniškos ir egzotiškos krevečių sriubos su kokoso pienu receptą.
Geriausias gyvenimo piršlys – skanus maistas ir geras vynas. Drįstantiesiems tuo abejoti šių metų festivalio „Kino pavasaris“ turi sukaupęs šūsnį ypatingų įrodymų. Kulinarinių...
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme greitai pagaminamos ir neįprastos pastos su pikantišku viduržemio jūros padažu receptą.
Kadangi šį mėnesį „Skaitytojo pusryčiai“ sulaukė didelio jūsų susidomėjimo, o pirmadienių, kuomet publikuojame šios rubrikos straipsnius, nepadaugėjo, sukamės iš situacijos ir...
Jei 10 žmonių paklaustume, kas yra „tikras skanėstas“, greičiausiai išgirstume tiek pat skirtingų atsakymų. Ir tai nė kiek nenuostabu. Nuostabu yra tai, kad kai kurie „skanumynai“...
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme tiesiog idealiems rudens pietums tinkančios kokosinės vištienos sriubos receptą.
Tret-butilo hidrochinonas (TBHQ) – tai naftos pramonės šalutinis produktas. Jis yra vienas iš tų cheminių medžiagų, kurios nei gerai virškinamos, nei turi kokios nors naudos jūsų...
Sausis. Šis mėnuo turbūt daugumai išbrauktas iš kalendorių. Sunku atsigauti nuo praūžusių švenčių, studentams – sesija, paūmėjusios peršalimo ligos ir atslenkantys šalčiai. Prie...
Į Lietuvą atkeliavusi pavėluotai, greito maisto kultūra transformavosi ir tapo ne taupančių vidurinės darbo klasės, bet stilingų, išsilavinusių, karjeros siekiančių jaunų žmonių...
2014 metais restoranų verslas, anot maisto pramonės specialistų ir tendencijų prognozuotojų, turėtų pasipildyti holografiniais virėjais, išmaniaisiais peiliais ir vabzdžių batonėliais....
Galbūt negalite pakęsti salotų arba pepelių? O gal bloga darosi vien užuodus žuvies kvapą? Užsienio portalas Buzzfeed.com paprašė žmonių atsinešti nemėgstamiausio savo maisto ir,...
Įtakinga tarptautinė filmų bazė IMDb kiekvienais metais paskelbia savo populiariausių filmų sąrašus. IMDb registruotų narių šiuo metu yra apie 50 milijonų, neskaičiuojant tų, kurie...
Bepjaustydami produktus mišrainėms ir ruošdami silkutę, turbūt retai ir susimąstome, jog šventinio stalo gėrybių pasirinkimas labai priklauso ne tik nuo skonio receptorių, bet ir nuo...
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme malonaus aromato ir jaukiai garuojančio rizoto su muskatiniu moliūgu receptą.
Sodrus skonis ir maloniai kreminė konsistencija – būtent todėl Creme Brulee yra mano desertinė rekomendacija #1 – idealiai tinkanti kaip papildomas savaitgalio pusryčių meniu elementas....
Tikriausiai kiekvienam yra tekę girdėti posakį: „esi tai, ką valgai“. Niekas nepaneigs, kad graikiniai riešutai panašūs į smegenis – ir, kas įdomiausia, iš tiesų yra joms labai...
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme žiemiško, bet kraują kaitinančio kokosinio šokoladinio torto-pyrago receptą.
Turbūt žinomiausias Lietuvos kanojininkas Jevgenijus Šuklinas labai mėgsta gaminti maistą, bet dėl intensyvių treniruočių ir varžybų šiam užsiėmimui dažnai pritrūksta laiko, todėl...
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme itin kvepiančių, netgi kalėdinėms dovanos tinkančių šokoladinių sausainių su žemės riešutų sviestu...