Search Results for: "lasisa groziui"
Turguose pasirodė pirmieji Lietuvos ūkininkų užauginti žalumynai – salotos, svogūnų laiškai, ridikėliai. Jau galima rasti ir lietuviškų agurkų bei krapų. Gydytoja dietologė Laura Romeraitė–Kuklierienė teigia, kad tai puikus vitaminų, mineralų ir biologiškai veiklių medžiagų šaltinis, o tinklaraščio MaistoKlubas.lt autorė Ilona Juciūtė dalinasi idėjomis, kaip tinkamai paruošti šias pavasario dovanas.
Taigi ką valgyti ir ko vengti, kad plaukai ir oda atrodytų nepriekaištingai.
Mėlynės – tai puikus antioksidantas, stabdantis priešlaikinį senėjimą. Taigi kas rytą rekomenduojama suvalgyti bent saujelę mėlynių, pavyzdžiui, su jogurtu ar avižinių dribsnių koše.