Search Results for: "krevetės"
Želatiną užpilkite vandeniu, kad išbrinktų. Šparagus 30 minučių verdkite 2l. pasūdyto ir citrinų sultimis parūgštinto vandens. 300 ml šparagų nuoviro ištirpinkite želatiną. Ataušinkite, sumaišykite su vynu.
Į formeles įpilkite truputį paruošto skysčio, atšaldykite.
Vynuoges perpjauname pusiau ir išimame sėklas. Avokadą nulupame, apšlakstome citrinos sultimis ir supjaustome. Krevetes pamarinuojame po to veriame vėrinukus: spanguolė+krevetė+avokadas+vynuogė+paprika.
Susmuliname česnakus, pakepiname svieste, sudedame krevetes, pakepiname 10-15 min, supilame padažą, patroškiname dar 5 min. Valgome su ryžiais ir .
Krevetes nuplaukite, išlukštenkite ir apiberkite Naujosios virtuvės žuvies prieskoniais. Maišydami trumpai pakepinkite aliejuje. Ananasą nulupkite, supjaustykite kubeliais ir trumpai pakepkite svieste. Užpilkite ananasų sultimis ir dar patroškinkite. Galima šiek tiek sutirštinti krakmolu. Ananasą ir padažą paskirstykite lėkštėje, ant jų išdėliokite keptas krevetes.
Į verdantį vandenį suberti kubeliais pjaustytą svogūną ir šaldytas . Keptuvėje su sviestu pakepti miltus ir sudėti į sriubą. Pavirti 10 min. prieskonius, supilti grietinėlę ir nukaisti.
Česnaką susmulkinkite ir apkepkite kartu su supjaustytu poru ir krevetėmis. Suberkite kubeliais pjaustytą papriką, šparagines pupeles. Kai viskas apkeps, sudėkite šiaudeliais pjaustytą kinišką kopūstą, užpilkite sultiniu ir patroškinkite. Sultiniui kiek išgaravus, supilkite vyną ir troškinkite apie 5 min, tada supilkite grietinėlę.
Į puodą įpilti aliejaus, supilti ryžius ir troškinti 2-3 min. Įpilti 200 ml sultinio, toliau troškinti kol dings vanduo. Supilti likusį sultinį ir maišant troškinti, kol nebeliks sultinio.
Jei imate šaldytus krabus ar krevetes, juos atšildykite. Česnakus smulkiai sukapokite arba sutrinkite. Svogūnų laiškus supjaustykite 2-3 cm ilgio gabaliukais. Pomidorus supjaustykite mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepkite svogūnus ir česnakus, sudėkite krabus. Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite pomidorus ir kepkite. Puode sumaišykite druską, sojos padažą, cukrų, kukurūzų krakmolą ir maišydami supilkite pomidorų masę, virkite. Užvirus, sumažinkite ugnį ir virkite apie 1 minutę. Sudėkite krabus ir pakaitinkite. Pabaigoje apšlakstykite sezamo aliejumi. Patiekite su ryžiais.
Ingridientai: Ryšelis įvairių salotų lapų Ryšelis grąžgarsčių (ruccolos) lapų 250 g krevečių 100 g kedrų riešutų 100 g „Džiugo” sūrio Padažui:…
Sūrį, persimoną supjaustome nedideliais kubeliais, kuriuose veriame ant dantų krapštukų, ant jų veriame persimono gabalėlius, krevetę ir alyvuogę.