Kiekvienas iš mūsų (nesvarbu, patinka mums tai, ar ne) gimsta po kuriuo nors iš 12 Zodiako ženklų, ir jis, kaip teigiama, visą gyvenimą daro mums stipresnę ar silpnesnę įtaką,...
Jei dar neužsiraugėte žiemai kopūstų – pats laikas tai padaryti dabar. Prekybos vietose šiuo metu rasite pačių tinkamiausių, rauginimui vėlyvųjų veislių kopūstų, kurie dar visai...
Šventos Kalėdos – tai metas, kai visi šeimos nariai ir artimieji susirenka pabūti kartu, juk tai šeimos šventė. Po paslaptingo Kūčių vakaro ir mėnesį trukusio pasninko, per Kalėdas...
Einate į svečius, ir nežinote, ko tikėtis iš šeimininko? Arba laukiate svečių, ir nežinote, kuo juos pavaišinti? Žvaigždės atskleis, ką mėgsta valgyti ir kuo vaišina savo svečius...
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme šiek tiek vyrišką, bet be proto gardaus jautienos troškinio su bulvytėmis receptą.
Senovėje prieskoniai atliko tokį pat svarbų politinį ir ekonominį vaidmenį, kaip šiandien nafta ir dujos. Siūlome susipažinti su keliais įdomiais faktais.
Paskutinio kovo savaitgalio receptui siūlome kai ką paprasto ir skanaus. Jūsų dėmesiui - sūrio keksiukų su kmynais receptas. sūrį, miltus, ir kepimo miltelius sudėti į smulkintuvą,...
Viename iš Vilniaus kolegijos bendrabučių įrengtame Zanussi kambaryje apsilankęs Kulinarijos studijos šefas Donatas Dabrovolskas ne tik susipažino su kambario šeimininkėmis ir jų mitybos...
Svogūną ir česnaką kepti aliejuje, kol apskrus. Sudėti į puodą, užpilti vandeniu, suberti lęšius, virti kol suvirs lęšiai. Baigiant virti, sudėti visus prieskonius, smulkintą čili,...
6 formeles ištepkite sviestu. Tešla iškočiokite, iš jos išpjaukite kiek didesnio nei formelės diametro skritulius, sudėkite į formeles, kad tešlos krašteliai būtų pakelti. Subadykite...
Moliūgą supjaustykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Pertrinkite per sietelį arba susmulkinkite blenderiu. Išvirtus ir supjaustytus grybus pakepinkite svieste, įbėrę prieskonių,...
Bulves nuplaukite ir išskobkite vidų, t.y. išilgai bulvės padarykite „tuneliuką‘. Virkite pasūdytame vandenyje apie 5 min. Atvėsinkite ir nulupkite. Kiaulienos kumpį supjaustykite...
Į porą litrų vandens sudėkite kiaulienos kauliukus, užvirinkite, nugraibykite putas. Bulves ir svogūną supjaustykite į keturias dalis, morkas ir salierų kotus supjaustykite griežinėliais...
Bandelės mažos ir didelės, cukruotos ir skalsiu džemu kutenančios gomurį... Turbūt nerastume žmogaus vaikystėje nė karto neragavusio gardžios, kvapnios bandelės su šviežiu pienu ar...
Kiekvienam gurmanui, mėgstančiam pasmaguriauti ne tik gimtinės, bet ir kitų šalių patiekalų, nuvykus pasisvečiuoti ar apsilankius autentiškoje virtuvėje maga paragauti tenykščio maisto....
Sinoptikai buvo teisūs, prognozuodami šaltą ir baltą žiemą. Pasinaudokite žiemos teikiamais malonumais, bet nesušalkite! O jei ir sušalote, kviečiame pasišildyti prie šildančiųjų...
Jei kada Vilniuje ieškojote vietos, kur galima ramiai pasėdėti ir pabėgti nuo miesto šurmulio, puikiausiai tiks senamiesčio glūdumoje įsikūrusi - alaus virtuvė. Skamba įtartinai ir kyla...