Search Results for: "kiaušiniai"
8 kiaušinius išvirti kietai. Svogūną ir česnakus labai smulkiai supjaustyti. Į indą su faršu suberti svogūnus, česnakus, žalumynus, duonos trupinėlius, įmušti 2 kiaušinius, pagardinti druska bei pipirais. Viską labai gerai išmaišyti. Iš faršo suformuoti du paplotėlius. Į kiekvieno vidurį dėti po virtą kiaušinį ir apspausti faršu iš visų pusių, kad kiaušinis liktų viduje.
Viena iš Benedikto kiaušinių atsiradimo istorijų pasakoja, kad brokeris pavarde Benetict ieškodamas, kaip įveikti sunkias pagriias užsisakė be lukšto virtų kiaušinių, šoninės, skrebučių su sviestu ir olandiško padažo.
Pristatome kinietišką pomidorų sriubą su kiaušiniais – greitas receptas, bet labai skanus, sotus ir sveikas patiekalas!
Kietai virtus kiaušinius nulupame, perpjauname per pusę, išimame trynius, kuriuos sumaišome kartu su šprotais. Į masę įdedame majonezą, suberiame prieskonius ir druską. Viską gražiai sudedame atgal į perpjautų kiaušinių puseles. Apibarstome krapais.
Dažnas pusryčiams renkasi kiaušinius – virtus, keptus, plaktus, paruoštus, kaip omletą su įvairiais priedais. Puikus pasirinkimas! Kiaušiniuose gausu baltymų, jie gan lėtai virškinami, tad ilgam suteikia energijos, o vienas kiaušinis per dieną tikrai nekenkia.
Pristatome kinietišką pomidorų sriubą su kiaušiniais – lengvas receptas, tačiau sveikas ir sotus patiekalas vakarienei!
Pasakojama, kad buvęs brokeris pavarde Benedict ieškojo pusryčių, padėsiančių įveikti klaikias pagirias ir viešbučio restorane užsisakė be lukšto virtų kiaušinių, skrebučių su sviestu, kepintos šoninės bei olandiško padažo. Akimirsniu šis derinys tapo nuostabiu pusryčių patiekalu žinomu Benedikto kiaušinių vardu.
Tai pats paprasčiausiai ir kiekvienam įkandamas receptas! Juk visi mokam ir bent kartą gyvenime esame virę kiaušinius? Per Velykas dažnai tenka juos dažyti ir akį džiugina vieni už kitus spalvingesni margučiai! O kodėl nepabandžius suderinti minėtus procesus? Virti kiaušiniai – banalu, todėl neverta nė bandyt?
Svogūnus sukapoti, česnaką pertrinti, likusias daržoves stambiai sutarkuoti ir kartu ištroškinti aliejuje.
Baigiant troškinti suberti sutrupintas labai šviežias mieles ir šildyti, kol ištirps. Ataušinti.
Pupeles ir kruopas sumalti mėsmale, sudėti daržoves, avižinius dribsnius, kiaušinius, sukapotas petražoles.
Kumpį ir pomidorą supjaustykite kubeliais, pabarstykite baziliku.
Išvirtus makaronus nuvarvinkite, sumaišykite su kumpio mase. Pagardinkite druska ir pipirais.
Sutarkuokite sūrį. Dubenyje sumaišykite sūrį, kiaušinius,grietinėlę ir pieną, įberkite druskos,juodųjų ir kajeno pipirų.