Paieška
Paieška skyriuje
Šiuolaikinių taip vadinamo „kiaušinio“ formos keraminių lauko kepsninių pardavimai jau spėjo išaugti ne tik Lietuvoje, bet ir kaimyninėse šalyse. Dėl savo naudojimo paprastumo ir iš...
Šiltas oras, žalia gamta ir čirškančios mėsos kvapas... Ne paslaptis, jog vasaros sezono metu lietuviai mielai renkasi ant grilio keptą mėsą. O ar moka ją kepti?
Maisto ruošimas ant laužo, kepsninėse – ne vien maisto gamybos procesas. Šiandien – tai laisvalaikio praleidimo forma, kuri suteikia puikią progą pabendrauti su draugais, pažįstamais,...
Vasara - laikas, kai valgyti ant grotelių keptą mėsą ne nuodemė net prisiekusiems vegetarams. Žinoma, juokaujame, tačiau vis vien siūlome pasigaminti ypatingą šašlyką, kuris taip ir...
Mėsą supjaustyti gabalėliais ir sudėti į emaliuotą indą. Apipilti obuolių actu, citrinų sultimis ir augaliniu aliejumi. Pabarstyti druska, pipirais, prieskoniais ir sutrintu kardamonu....
Rytų Žemaitijoje įkurtas Tytuvėnų regioninis parkas. Vertingiausiose vietose dar yra išskirti aštuoni gamtiniai draustiniai: trys iš jų skirti pelkių apsaugai, du saugo vaizdingą...
Artėjantis šiltasis metų periodas tuoj pakvies išeiti į gražią ir sutvarkytą aplinką prie namų. Interjero ir baldų centro „Domus galerija” kieme balandžio 8-9 d. rengiama lauko...