Paieška
Paieška skyriuje
Transriebalai, hidrinti riebalai, riebalai žudikai. Šiuos terminus girdime, skaitome produktų etiketėse, bet ar tikrai žinome, kokie tai riebalai? Kaip atpažinti sveikatai nepalankius...
Per trumpą laiką iš apvalaus žmogaus negalima padaryti liekno, tačiau per 14 dienų atsikratyti pilvo – tikrai realu. Tereikia laikytis kelių taisyklių.
Planuojantiems savo atostogas siūlome susipažinti su šiomis šešiomis pasaulio valstybėmis, į kurias galima keliauti pigiai. Turkija, Graikija, Bulgarija, Ispanija, Tailandas, Egiptas – tai...
Svarbiausia pavasario šventė nenumaldomai artėja, tad pats metas puošti namus bei planuoti Velykinio stalo vaišes. Visgi įsisukus į darbus neretai pritrūksta laiko viską suspėti ar...
Kiekvienas lietuvis žino traškaus kibino skonį, ne kartą yra valgęs jį su karštu vištienos sultiniu. Ar žinote, kad šis patiekalas Lietuvoje populiarus dar nuo Lietuvos Didžiojo...
Išgirdus Paryžiaus miesto pavadinimą, daugeliui prieš akis iškyla Eifelio bokštas, nuostabi architektūra, Luvre įsitaisiusi Mona Liza, įsimylėjėlių porelės ir šviežiais prancūzų...
Yra produktų, kurių nerekomenduojama valgyti tuščiu skrandžiu – priešingu atveju jie praranda dalį naudingųjų savybių arba gali sukelti alergiją, tapti kai kurių ligų priežastimi....
Tobulas skonis į delną telpančiame išpuoštame laimės gabalėlyje – taip keksiukų mėgėjai apibūdina šį nepaprastai gardų desertą, kuris pamalonina ne tik gomurį, bet ir akis....
Prieskoniais maistą gardiname visus metus, bet žiemą virtuvė išsiskiria tuo, kad ypač norisi sodresnio skonio, sotesnių patiekalų. Kokius prieskonius geriausia rinktis?
Vieni geriausių Lietuvos šefų, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narių – Halina Višnevskaja ir Ruslanas Bolgovas – įmonių grupės „KG Group“...
Einate į svečius, ir nežinote, ko tikėtis iš šeimininko? Arba laukiate svečių, ir nežinote, kuo juos pavaišinti? Žvaigždės atskleis, ką mėgsta valgyti ir kuo vaišina savo svečius...
Tikriausiai ne vienam šunų mylėtojui suvirpa širdis, kai į jį iš pastalės pažvelgia tokios mielos ir tokios alkanos akys. Kyla pagunda vienu ar kitu kąsneliu nuo pietų stalo pavaišinti...
Maisto ruošimas ant laužo, kepsninėse – ne vien maisto gamybos procesas. Šiandien – tai laisvalaikio praleidimo forma, kuri suteikia puikią progą pabendrauti su draugais, pažįstamais,...
Baigiantis 2013 metams dauguma ženklų taps jautresni ir sugebės geriau suprasti, atsižvelgti į kitus. Gruodžio mėnesį derės apsvarstyti naujus tikslus, kuriuos norėsite pasiekti kitąmet....
Kulinarė ir virtuvės žurnalistė Beata Nicholson jau šešerius metus kiekvieną dieną bendrauja su savo blogo skaitytojais ir dažniausias jų klausimas būna – kaip greitai ir...
Populiarių Lietuvoje kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson norinčius išmokti gaminti ar patobulinti savo įgūdžius kviečia į video pamokas „Kepk nedelsiant“. Šįkart pamokos tema...
Populiarių Lietuvoje kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson norinčius išmokti kepti ar patobulinti savo įgūdžius kviečia į video pamokas „Kepk nedelsiant“.
Šie šokoladiniai keksiukai tikrai buvo neplanuoti, tiesiog vieną dieną draugė paklausė, ar galėčiau jai padėti juos iškepti. Kaip aš tokio dalyko atsisakysiu? Išsirinkusios porą...
Artėjant gražiausiai pavasario šventei – šv. Velykoms, Lietuvos laidų vedėja, žurnalistė, kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson siūlo nepamiršti ant savo šeimos stalo patiekti ir...
Pusryčiai – tarsi energijos bomba, „pakraunanti“ organizmą po nakties ir nuteikianti efektyviai pradėti dieną. Tačiau kartais rytais labai sunku atsikelti, ypač, kai rudenėjantys orai...
Populiariausių Lietuvoje kulinarinių knygų autorė, televizijos laidų vedėja Beata Nicholson įgyvendino dar vieną savo svajonę – netrukus ji su savo ištikimiausiais gerbėjais pasidalins...
Užgavėnėms žiemos iš kiemo neišvarius, šią svarbią užduotį perims kita ne mažiau vilniečių ir miesto svečių mylima šventė – pirmąjį kovo savaitgalį sostinės senamiesčio...
Visai nesvarbu, kokį kiekį maisto jūs suvalgysite, vis vien jausitės alkanas. “Junk food’as” gali sukelti net tokius alkio priepuolius, kad žmogui gali atrodyti, jog jis, apskritai,...
Velykų stalas, ir senovėje, ir dabar, neįsivaizduojamas be kepinių iš mielinės tešlos. Apvalios bandelės, stotingos „bobos“, įvairiomis pynėmis supinti pyragai – paprasti, bet kartu...
Mes taip pamėgome majonezą, kad jo dedame kone į visus patiekalus. Tuo tarpu prancūzams, išradusiems šį padažą, toks “pasityčiojimas” iš produkto galėjo prisisapnuoti tik...
Vėlyva vakarienė tukina, ananasai yra natūralūs riebalų degintojai, o nuo šviežios duonos ima skaudėti pilvą. Taip ar ne? Susipažinkite su dešimt populiariausių mitų apie mitybos...
Europiečių apklausos rodo, jog daugiau nei pusė gyventojų antrąją pusę bando suvilioti demonstruodami kulinarinius sugebėjimus, bet trečdalis jų prieš planuodami sukiotis virtuvėje,...
Gražių kūno linijų puoselėtojams žiemos šventės – didelis išandymo metas! Gausiai nukrauti šventiniai stalai, gardžiai kvepiantys namuose kepti kepiniai ir malonūs susitikimai su...
Naujausios mažmeninės prekybos tinklo "Rimi Lietuva" apklausos duomenimis, šių metų Šv. Kalėdų stalo patiekalams didesnė Lietuvos šeimų dalis (43 proc.) nėra linkusi išlaidauti ir...
Bandelės mažos ir didelės, cukruotos ir skalsiu džemu kutenančios gomurį... Turbūt nerastume žmogaus vaikystėje nė karto neragavusio gardžios, kvapnios bandelės su šviežiu pienu ar...
1 / 2