Paieška
Paieška skyriuje
Einate į svečius, ir nežinote, ko tikėtis iš šeimininko? Arba laukiate svečių, ir nežinote, kuo juos pavaišinti? Žvaigždės atskleis, ką mėgsta valgyti ir kuo vaišina savo svečius...
Ryte – tamsu, vakare – tamsu. Nuolatos jaučiamės mieguisti, kėlimasis į darbą virto tikra kančia? O rytas gali būti pakankamai budrus, jeigu tinkamai papusryčiausite. Energijos visai...
Pusryčiai svarbiausias ir būtiniausias dienos patiekalas, kuris padeda energingai pradėti naują dieną. Kuo sveikesni pusryčiai, tuo geresnė diena. Šauniausia yra tai, kad iki 9 valandos...
Šį sekmadienį siūlome nušauti du zuikius vienu šūviu. Labai skanu, pigu, greita - vištiena įdarytas greipfrutas. Tai jau net trys zuikiai.
Nupjauti greipfruto viršūnę ir išskaptuoti vidų. Sukapoti virtą vištieną, susmulkinti greipfrutą. Majonezą sumaišyti su pomidorų pasta. Viską sumaišyti ir sudėti masę į greipfruto...
Drąsus lietuvių poelgis – oficialūs šalies kvepalai, kuriems sublizgėti pavyko net amerikiečių humoro laidoje, pagaliau patobulinti Kinijoje.
Lietuviai yra kūrybinga tauta, bet tai, ką jie sugalvojo sukurti šį kartą, pranoko visus lūkesčius savo paprastumu, originalumu ir neregėta drąsa. Lietuviai sukūrė Lietuvos kvapą! Kaip...
Lietuviai yra kūrybinga tauta, bet tai, ką jie sugalvojo sukurti šį kartą, pranoko visus lūkesčius savo paprastumu, originalumu ir neregėta drąsa.
Ar tai būtų arbūzo riekė, patiekiama desertui, ar virto kukurūzo burbuolė, patiekta proamerikietiškai nusiteikusio draugo rengiamame piknike, džentelmenas niekada negali žinoti, su kokiais...