Search Results for: "greipfrutas"

Vištiena įdarytas greipfrutas

Vištiena įdarytas greipfrutas

Nupjauti greipfruto viršūnę ir išskaptuoti vidų. Sukapoti virtą vištieną, susmulkinti greipfrutą. Majonezą sumaišyti su pomidorų pasta. Viską sumaišyti ir sudėti masę į greipfruto vidų.

Savaitgalio receptas. Vištiena įdarytas greipfrutas

Savaitgalio receptas. Vištiena įdarytas greipfrutas

Šį sekmadienį siūlome nušauti du zuikius vienu šūviu. Labai skanu, pigu, greita – vištiena įdarytas greipfrutas. Tai jau net trys zuikiai.

​Kulinarinis horoskopas

​Kulinarinis horoskopas

Einate į svečius, ir nežinote, ko tikėtis iš šeimininko? Arba laukiate svečių, ir nežinote, kuo juos pavaišinti? Žvaigždės atskleis, ką mėgsta valgyti ir kuo vaišina savo svečius skirtingi Zodiako ženklai.

Šaltuoju sezonu žvalumo suteiks tinkami pusryčiai

Šaltuoju sezonu žvalumo suteiks tinkami pusryčiai

Ryte – tamsu, vakare – tamsu. Nuolatos jaučiamės mieguisti, kėlimasis į darbą virto tikra kančia? O rytas gali būti pakankamai budrus, jeigu tinkamai papusryčiausite. Energijos visai dienai, pasak mitybos specialistų, suteikia paprasti, bet ne prasti produktai.

Dešimt patarimų vasaros pusryčiams

Dešimt patarimų vasaros pusryčiams

Pusryčiai svarbiausias ir būtiniausias dienos patiekalas, kuris padeda energingai pradėti naują dieną. Kuo sveikesni pusryčiai, tuo geresnė diena. Šauniausia yra tai, kad iki 9 valandos ryto maistas neina į kūną, nes organizmas tuo metu būna aktyviausias. Vienas iš svarbiausių patarimų – neišeiti iš namų be pusryčių, na. o kad būtų lengviau tai padaryti, pateikiame Jums 10 patarimų, ką sveiko galima suvalgyti pusryčiams!

Laimėk Lietuvos kvapą! BAIGĖSI

Laimėk Lietuvos kvapą! BAIGĖSI

Lietuviai yra kūrybinga tauta, bet tai, ką jie sugalvojo sukurti šį kartą, pranoko visus lūkesčius savo paprastumu, originalumu ir neregėta drąsa. Lietuviai sukūrė Lietuvos kvapą! Kaip kvepia Lietuva? Tai kaimas? Miestas? Miškas? O gal ūkininko troba? Tvartas? O gal kautynių išvargintų žirgų aromatas?

„Lietuvos kvapas“ - kvepalai

„Lietuvos kvapas“ – kvepalai, kvepiantys Lietuva

Lietuviai yra kūrybinga tauta, bet tai, ką jie sugalvojo sukurti šį kartą, pranoko visus lūkesčius savo paprastumu, originalumu ir neregėta drąsa.

Kaip teisingai valgomi sunkiausiai valgomi

Kaip teisingai valgomi sunkiausiai valgomi

Ar tai būtų arbūzo riekė, patiekiama desertui, ar virto kukurūzo burbuolė, patiekta proamerikietiškai nusiteikusio draugo rengiamame piknike, džentelmenas niekada negali žinoti, su kokiais valgymo iššūkiais jam teks netrukus susidurti. Ir jei valgant, kai jis yra vienas, nesukelia sunkumų bet kaip mesti maistą sau į burną kad ir kanopomis, vis dėlto valgant kitų žmonių akivaizdoje, džentelmenas žino, kad privalu laikytis tam tikrų taisyklių.