Search Results for: "dovanu pakavimas"

Pasidaryk pats: netradicinis dovanų pakavimas (Foto)

Pasidaryk pats: netradicinis dovanų pakavimas (Foto)

Sveikinant artimuosius, mylimus žmones ar kolegas norisi juos pradžiuginti kuo labiau, todėl svarbi tampa ne tik pati dovana, bet ir originalus jos įpakavimas.

Tiems, kurie skuba į šventę ir paniškai ieško nerasdami pakavimo popieriaus bei tradicinių kaspinų namų lentynose ar tiems, kurie tiesiog nemėgsta pakuoti dovanų siūlome originalią ir nesunkiai įgyvendinamą išeitį. Jums tereikės surasti dailią skarelę, kuri taps ne tik originalia pakuote, bet ir dovanos dalimi.

Šis dovanų pakavimo būdas puikiai tiks gėrimų, prieskonių indų, saldumynų ar kosmetikos buteliukų pakavimui. Greita, paprasta ir originalu!

Idėja:

Štai kaip darėme mes:

Tekstas Erikos Vyšniauskaitės
Nuotraukos Gabijos Vyšniauskaitės

Dizainerė pakuojant dovanas siūlo atsigręžti į gamtą (foto)

Dizainerė pakuojant dovanas siūlo atsigręžti į gamtą (foto)

Kalėdos atskuba devynmyliais žingsniais. O prieš šventes vienas didžiausių iššūkių – išrinkti dovanas brangiems žmonėms. Tačiau neretai tenka pasukti galvą ir dėl to, kaip tas dovanas gražiai supakuoti. Juk po Kalėdų eglute visuomet smagu rasti gražiai ir originaliai įpakuotą dovaną.

Kulinarinių „Oskarų” apdovanojimuose „Virtuvės mitų griovėjai” pripažinti geriausiais Lietuvoje ir Rytų Europoje

Kulinarinių „Oskarų” apdovanojimuose „Virtuvės mitų griovėjai” pripažinti geriausiais Lietuvoje ir Rytų Europoje

Šį savaitgalį Paryžiuje, Luvro muziejuje, vyko prestižiniai pasaulio maisto ir vyno knygų apdovanojimai „Gourmand World Cookbook Awards 2013“, neatsitiktinai vadinami kulinariniais „Oskarais”. Juose „Virtuvės mitų griovėjų” trijulė pristatė pirmąją savo knygą “7 ingredientai”, kuri pripažinta pernai metų geriausia kulinarine knyga Lietuvoje ir antra geriausia kulinarine knyga Rytų Europoje. Iš Paryžiuje vykusios parodos Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir knygos fotografas Robertas Daskevičius grįžo su naujausių kulinarijos knygų pundu, užmegztomis pažintimis su kulinarijos pasaulio žvaigždėmis bei dovanotu kanapių sėklų maišeliu.