Search Results for: "darbas Tesla"

6 metus „Tesla“ dirbantis KTU absolventas: „Pradžia nebuvo lengva“

6 metus „Tesla“ dirbantis KTU absolventas: „Pradžia nebuvo lengva“

„Svajonių darbdavys“ – viliojanti etiketė, kurios siekia tiek mažos, tiek didelės Lietuvos ir pasaulio įmonės. Kauno technologijos universiteto (KTU) absolventas Roman Baryšnikov, beveik 6 metus dirbantis kompanijos „Tesla“ padalinyje Norvegijoje, būtent taip apibūdina šią JAV elektrinių automobilių ir atsinaujinančios energijos gamintoją.

Anemija arba kai norisi užkrimsti kreidos

Anemija arba kai norisi užkrimsti kreidos

Iškreiptas skonio pojūtis – vienas iš anemijos požymių. Tačiau kartais žmogus tai priima kaip natūralų dalyką. Štai viena pacientė reguliariai valgė kreidą, o savo gydytoją įtikinėjo, kad toks jos organizmo poreikis.

B. Nicholson pristato savo pirmąją elektroninę knygą ir dalinasi plikytų pyragaičių receptu

B. Nicholson pristato savo pirmąją elektroninę knygą ir dalinasi plikytų pyragaičių receptu

„Net pačiai sunku patikėti, koks gausus džiaugsmingais ir nuveiktais dalykais mano dar trumpas laikas Lietuvoje. Prieš kelias savaites dalinausi pirmosiomis video pamokomis, neseniai sūnaus gimtadieniui kepiau tonas keksiukų, o štai šiandien rankose laikau ir Jums parodyti noriu savo pirmąją elektroninę knygą „Beatos virtuvė: kepinių knyga”, – laiške rašo Beata Nicholson.

II Beatos video pamokoje „Kepk nedelsiant“ – naminė duona (receptas)

II Beatos video pamokoje „Kepk nedelsiant“ – naminė duona (receptas)

Populiarių Lietuvoje kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson norinčius išmokti gaminti ar patobulinti savo įgūdžius kviečia į video pamokas „Kepk nedelsiant“. Šįkart pamokos tema – naminė duona.

Sekmadieninis Jurgos receptas: imbieriniai sausainiai

Sekmadieninis Jurgos receptas: imbieriniai sausainiai

Laikas.lt toliau džiaugiasi savo redakcijoje turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė vienai dienai keičia amplua ir yra pasiryžusi vesti visus skaitytojus virtuvės keliais bei klystkeliais. Ir taip – kiekvieną sekmadienį. Šią savaitę pristatome Jurgos imbierinius sausainius. Ragavome ir gyrėme!