Search Results for: "brendis"

Naminis itališkas tortas su maskarponės sūriu

Naminis itališkas tortas su maskarponės sūriu

Perpjauti biskvitą į tris dalis ir apšlakstyti kavos likeriu arba brendžiu. Sudėti likusius ingridientus į dubenį (jogurtą, rududu, maskarponės sūrį, tirpią kavą) ir išplakti viską mikseriu, kad susidarytų vientisą masė. Ištepti biskvitą pagamintu įdaru. Galima ant viršaus ir tarp biskvito lakštų pridėti migdolo riešutų.

Brendyje „ArArAt“ susijungia Armėnijos gamta ir žmogaus meistrystė

Brendyje „ArArAt“ susijungia Armėnijos gamta ir žmogaus meistrystė

„ArArAt“ vardas puikiai žinomas vyresniems brendžio gerbėjams, tačiau ir jaunesnė karta vis labiau vertina karštos saulės, tvirto Kaukazietiško ąžuolo, ilgamečių meistrystės tradicijų ir armėniško vaišingumo sukurtą taurų gėrimą.

Geriausiu nauju 2014 m. produktu pripažintas putojantis vynas „Alita Riesling“

Geriausiu nauju 2014 m. produktu pripažintas putojantis vynas „Alita Riesling“

Ką vartotojai pripažins populiariausiu gaminiu, kurį prekės ženklą išrinks žinomiausiu, kuris produktas bus paskelbtas metų naujiena? Prekių ženklų ir produktų rinkimai – tai ne tik intriguojanti naujiena, atskleidžianti populiariausius prekių ženklus. Tokiuose rinkimuose vartotojai apdovanoja ir patį produktą, ir komandą, kuri įdėjo daugiausia pastangų, kad jos gaminys būtų pripažintas ir pamėgtas.

Norisi egzotikos – paragaukite Peru! (ČIOP ČIOP kviečia į spalvingą vakarienę)

Norisi egzotikos – paragaukite Peru! (ČIOP ČIOP kviečia į spalvingą vakarienę)

Pietų Amerikos vakarinėje dalyje esanti Peru visada asocijavosi su mistiškuoju Maču Pikču (Machu Picchu). Begalė legendų apie prarastąjį inkų miestą ir paslaptingai iš jo dingusius gyventojus visada buvo viena iš priežasčių aplankyti šią spalvingąją šalį.

Liūdnos žinios alaus mėgėjams

Liūdnos žinios alaus mėgėjams

Tiems, kurie neįsivaisiuoja poilsio gamtoje be šalto alaus ar sidro skardinės, liūdnos žinios – mokslininkai įvardijo pačius pavojingiausius alkoholinius gėrimus. Penketuko viršuje atsidūrė būtent alus, po jo seka sidras ir kiti silpnieji alkoholiniai gėrimai, kokteiliai, šampanas ir likeris.

Dieną be dietų Lietuvoje išrinkta pirmoji prieskonių karalienė (receptas)

Dieną be dietų Lietuvoje išrinkta pirmoji prieskonių karalienė (receptas)

Vakar, Tarptautinės dienos be dietų vakarą, išrinkta pirmoji Lietuvoje Prieskonių karalienė. Dėl šio titulo „Santa Maria“ inicijuotame konkurse rungėsi trys kulinarijos entuziastės, pakeliui į finalą įveikusios 50 konkurso dalyvių. Finalisčių pasirodymą ir jų pagamintą vakarienę vertino virtuvės virtuozai Deivydas Praspaliauskas ir Tomas Rimydis, kulinarinių knygų vertėja, maisto tinklaraščio autorė Eglė Mačerauskienė ir „Santa Maria“ prieskonių ekspertas Artūras Braslauskas. Nugalėtoja tapo ir prieskonių karūna pasidabino kaunietė Vita Klišaitienė.

Pagirios: kaip jas padaryti lengvesnes?

Pagirios: kaip jas padaryti lengvesnes?

Stebuklingas vaistas nuo pagirių, deja, dar neatrastas. O turbūt ir geriausias pasakymas būtų – mažiau gerti. Ne visada taip pavyksta ir kai jau taip atstinka ieškome visų įmanomų būdų, kaip greičiau nusikratyti galvos skausmo, svaigimo ir pykinimo.

Alkoholiniai gėrimai pagal zodiako ženklą

Alkoholiniai gėrimai pagal zodiako ženklą

Zodiako ženklas gali padėti apsispręsti dėl daugelio dalykų – partnerio pasirinkimo, tinkamiausios kelionės ir net… patinkančio alkoholinio gėrimo.

„Barmenas irgi profesija" - pokalbis su Vaidotu Vyšniausku (Foto)

„Barmenas irgi profesija” – pokalbis su Vaidotu Vyšniausku (Foto)

Apie meilę profesijai pasakojo Europos barmenų čempionato MONIN CUP 2011 trečios vietos nugalėtojas Vaidotas Vyšniauskas.

Prancūzų virtuvės paslaptys – tegyvuoja praktika!

Prancūzų virtuvės paslaptys – tegyvuoja praktika!

Prancūzų virtuvė vis dar užima pirmąją vietą pasaulyje tarp mėgstamiausių. Ne vienas gurmanas ar tiesiog žmogus, kuriam patinka gaminti, norėtų išmokti paruošti tuos nuostabius prancūziškus patiekalus, padažus.