Search Results for: "blynai"
Padažui nuplautus bazilikų lapelius susmulkinkite maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Sumaišykite su grietine ir pagardinkite druska.
Avižinius dribsnius užpilti karštu vandeniu ir palikti pastovėti 5-10 minučių. Vandenį nukošti.
Išbrinkusius avižinius dribsnius sutrinti ir išmaišyti su miltais, varške, jogurtu, citrinos žievele, sultimis, cukrumi, kepimo milteliais, druska ir kiaušiniu.
Morką sutarkuoti ir pakepinkite aliejuje. Kiaušinį išplakti. Į išvirtus ryžius įspausti česnaką, įmaišyti morką, įpilti išplaktą kiaušinį, suberti miltus ir krakmolą
Nusausintus konservuotus kukurūzus sumaišome su kiaušinių plakiniu, prieskoniais, kalendra ir miltais.
Įkaitiname aliejų ir dedame po 1-2 šaukštus tešlos. Apkepame blynelius po 2-3 minutes kiekvieną pusę.
Patiekiame su padažu. Padažas: avokado minkštimą sutriname ir sumaišome su grietine, smulkintu čili, citrinos sultimis ir prieskoniais.
Bulves nuplaukite. Apie 30 min. virkite su lupenomis, kol suminkštės, tada nulupkite ir sugrūskite. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius ir sūrį sumaišykite su bulvėmis. Baltymus gerai išplakite su druska ir atsargiai įmaišykite į bulvių masę. Aliejų įkaitinkite plačioje keptuvėje. Po vieną valgomąjį šaukštą. bulvių masės dėkite į aliejų ir blynelius apkepkite iš abiejų pusių, kol įgaus auksinį atspalvį.
Bulves nuskuskite ir sutarkuokite smulkia tarka. Gautus tarkius nusunkite. Grybus nuvalykite, nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje, po to išgriebkite ir smulkiai supjaustykite. Grybus sumaišykite su tarkių mase, kiaušiniu, miltais, įdėkite pipirų, druskos. Iš gautos masės darykite blynus ir apkepkite riebaluose iš abiejų pusių. Skanu tiek su grietine, tiek su daržovių salotomis.
Imbierą sutarkuoti. Miltus su druska, kmynais, kalendra ir imbieru sumaišyti. Čili labai smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti.
Reikės: Kvietinių miltų – 160 gramų Cukraus – 1.5 šaukšto Sviesto -50 gramų Kiaušinių – 2 vienetai Pieno – 270…
moliūgą nuplaukite, išskobkite sėklas, sutarkuokite smulkia tarka. Svogūną supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Nusunkite moliūgų masės skystį, sudėkite į likusią masę kepintą svogūną, pasūdykite. Gauta masė turėtų būti panaši į bulvinių sklindžių. Iškepkite blynus aliejuje.
Jums reikės: 2 stiklinių miltų 2 šaukštų kildintų mielių 1,5 stiklinės pieno 2 kiaušinių 100 gr. riebalų Druskos Kaip gaminti:…