Paieška
Paieška skyriuje
Dar visai neseniai kokosų pienas parduotuvių lentynose visiems atrodė egzotika – prabangos dalykas, kuris neaišku, kam skirtas ir kur bei kaip naudojamas. Šiuolaikinės šeimininkės jau...
Pasak mitybos specialistų, blynų negali vadinti ypač kaloringu produktu (2-3 blynuose yra 220-240 kcal). Tačiau produktų (miltai, pienas, kiaušiniai, cukrus), iš kurių jie kepami,...
Mes, žmonės, keistos būtybės – vieninteliai visoje žemėje nesiliaujame ieškoję būdų, kaip nuspėti ateitį. Horoskopus ir būrimus iš kavos tirščių šį kartą atidėsime į šalį,...
Blynai. Vien nuo šio žodžio paminėjimo daugeliui žmonių sužimba akys. Šis patiekalas yra namų jaukumo sinonimas, nesvarbu ar juos valgysite ryte įsispyrę į šlepetes, ar mėgausitės...
„Žiema, nusibodai! Štiš! Kai iš kiemo ją išvysim, greit pavasaris prašvis!” – taip vasario 6 dieną „Užgavėnių sostinėje“, Rumšiškėse, esančiame Lietuvos liaudies buities...
Siautulingos, linksmos, per barzdą taukais varvančios Užgavėnės Vilniuje vasario 6 d. kviečia vilniečius ir miesto svečius Gedimino prospekte visą dieną šėlti, triukšmą kelti ir...
Įsivaizduokite, kad visą dieną negalite naudoti jokių elektroninių prietaisų, vairuoti automobilio, keliauti viešuoju transportu, atidaryti kokakolos butelio, naudoti oro kondicionieriaus ar...
Populiaraus ir sąmojo nestokojančio TV laidų ir renginių vedėjo Žygio Stakėno žmona Dovilė Stakėnienė (32) vyrui aktyvumu nenusileidžia – 11 m. grožio terapeute dirbanti moteris daug...
Vieni geriausių Lietuvos šefų, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narių – Halina Višnevskaja ir Ruslanas Bolgovas – įmonių grupės „KG Group“...
Ruslanas Bolgovas siūlo du puikius, daugeliui tikrai patiksiančius receptus, kurie idealiai tinka pusryčiams - virtuvės šefas siūlo pasilepinti ir šeimos narius palepinti gardžiais...
Maistas – mūsų gyvybės šaltinis. Tačiau šiuolaikinėje skubančioje visuomenėje dažniausiai mes jam skiriame labai mažai dėmesio, arba neskiriame visai. Valgome bet kada – kai turime...
Maistas – mūsų gyvybės šaltinis. Tačiau šiuolaikinėje skubančioje visuomenėje dažniausiai mes jam skiriame labai mažai dėmesio, arba neskiriame visai. Valgome bet kada – kai turime...
Nauji metai, nauji ir pusryčiai (ar kaip ten žmonės sako...). Nuo šiol kiekvieną trečiadienio rytą jus kviesime šiek tiek praplėsti savo akiratį ir sužinoti įdomių, linksmų bei...
Ruduo kine prasidėjo šventa dekada su dvasinguoju Vilniaus dokumentinių filmų festivaliu. Kaip sako žymi kino kritikė Živilė Pipinytė, pavasarį turime - „Kino pavasarį“, o rudenį...
Pusryčiai - svarbiausias žmogaus skrandžiui metas. Kiekvienoje šalyje vyrauja vis kitos pusryčių tradicijos, pavyzdžiui, amerikiečių blynai su mėlynėmis ir šonine labai skiriasi nuo...
Varškę sutrinkite su baltuoju ir vaniliniu cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir gerai įmaišykite. Taip pat įmaišykite miltus. Rankomis formuokite blynelius ir apvoliokite džiūvėsėliuose....
Pasiruoškite tešlą blynams. Turbūt visi dar nuo vaikystės atsimenate, kaip tai daroma: išplakite kiaušinį su cukrumi (kol masė pasidarys balkšva), įpilkite pieno, sudėkite miltus,...
Ką veiksite šįvakar? Mes tai kepsime blynus. Jau nuo ryto apie juos svajojame, ieškome receptų. Be blynų Užgavėnės, kaip Kalėdos be eglutės, tad pasiraitokite rankoves, pasipuoškite...
Nusausintus konservuotus kukurūzus sumaišome su kiaušinių plakiniu, prieskoniais, kalendra ir miltais. Įkaitiname aliejų ir dedame po 1-2 šaukštus tešlos. Apkepame blynelius po 2-3...
Pusryčiai – tarsi energijos bomba, „pakraunanti“ organizmą po nakties ir nuteikianti efektyviai pradėti dieną. Tačiau kartais rytais labai sunku atsikelti, ypač, kai rudenėjantys orai...
Olė, nakties maisto gurmanai. Sveikinu sulaukus dar vieno Kebblogo komandos recenzijų paketėlio. Nemirkite, sulaukite ir kito, o tuo metu pradedame burnoti. Kadangi sexy žurnalo „Laikas.lt“...
„Plevėsos virtuvėlė“ šįkart siūlo labai paprastą, tačiau neprastą patiekalą - "Buvusios anytos avižų kepsniukus".
Blynai - tikras savaitgalio maistas, nesvarbu atsibustumėte pas mamą, geriausią draugę ar vienas namie, kad ir jau gerokai po pietų. Siūlome kiek neįprastą receptą - blynus iš ryžių.
Vasarai ritantis į pabaigą, su kiekviena karštos dienos akimirka neišvengiamai artėja ir vienas iš svarbiausių šio sezono pabaigos akcentų – festivalis „Karklė Live Music Beach”.
„Pirmi darbai man gaudavosi „blynais“, bet su laiku įgudau techniką. Dabar užsiimu lipdymu iš modelino gan profesionaliai“, - laiške rašo Darja ir pristato savo gamintus papuošalus....
Pigių bilietų ir nakvynės variantų ieškojimas – vis dažniau tarp jaunų, kiekybei, o ne kokybei pirmenybę teikiančių žmonių pasitaikantis kelionės planavimo būdas. Tinklalapyje -...
Dažną lietuvį nustebina tas faktas, jog keistam Jūsų įsitikinimui, kad neva pusryčiai yra svarbiausias dienos valgis, dar nėra nė šimto metų. Pirmą kartą toks teiginys pasirodė tik...
Šiandien, airiams minint Airijos globėjo Švento Patriko dieną, siūlome pasigaminti tradicinį šio krašto patiekalą.
Užgavėnėms žiemos iš kiemo neišvarius, šią svarbią užduotį perims kita ne mažiau vilniečių ir miesto svečių mylima šventė – pirmąjį kovo savaitgalį sostinės senamiesčio...
Ryte – paskaitas, vakare – darbas, laisvalaikiu savanoriavimas... Kada, Karolina, gamini? Būna, kad maisto negaminu visą savaitę. Tpač egzaminų sesijos metu pamirštu, ką reiškia...
1 / 2