Search Results for: "apelsinas"
Romano veiksmas vyksta ateityje, nors nei šalis, nei laikas nenurodyti. Pagrindinis veikėjas, rafinuotas klasikinės muzikos gerbėjas Aleksas, yra tikras smurto virtuozas, prievartos menininkas. Jo maištas – tai destruktyvus, savitikslis smurtas, „ultrasmurtas“. Visai jaunas jis patenka į pataisos namus, net nesulaukęs pilnametystės spėja įvykdyti kelias žmogžudystes… Smurtas įkvepia jam kūrybinio entuziazmo ir suteikia gyvenimo pilnatvę.
Kaip gaminti:
Apelsiną nuplaukite, perpjaukite pusiau, išspauskite sultis ir sumaišykite su aliejumi. Sudėkite smulkiai supjaustytas česnako skilteles, pasūdykite, įberkite pipirų, džiovintų čiobrelių, šalavijų ir išmaišykite.
Supjaustykite moliūgą ir išskobkite sėklas. Nuluptą minkštimą supjaustykite stambiais gabaliukais. Susmulkinkite svogūną. Moliūgo gabalėlius ir svogūną apkepinkite viename šaukšte įkaitinto aliejaus. Supilkite vermutą ir sultinį, vieną kartą užvirkite ir 20 minučių virkite ant vidutinės ugnies. Viską suplakite plaktuvu. Pagardinkite sriubą druska, pipirais ir apelsinų sultimis. Likusiame aliejuje apkepinkite nuvalytas voveraites. Pabarstykite jas druska ir pipirais. Sriubą išpilstykite į dubenėlius, įdėkite grietinėlės ir papuoškite voveraitėmis.
Ingridientai: (1 porcijai) Didelis pomidoras Apelsinas 100 g mocarelos sūrio Šviežių petražolių Padažui: Alyvuogių aliejaus, citrinų sulčių, druskos, pipirų Kaip…
Jums reikės: 500 ml obuolių sulčių 4 šaukštai cukraus (itin tiks rudasis cukrus) 2 cinamono lazdelės 300 ml raudonųjų apelsinų…
Apelsiną nuplauti ir plonai nutarkuoti žievelę. Į puodą įpilti apelsinų , įverti 4 šaukštus cukraus ir apelsino žievelę, viską užvirti. Visą grietinėlę sumaišyti su 4 šaukštais krakmolo ir supilti į apelsinų . Nuolat maišant užvirti ir puodą nukelti nuo viryklės. 3 kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius suplakti ir maišant supilti į karštą apelsinų kremą. Tuomet išplakti baltymus ir 1 žiupsnelį druskos. Kai bus purūs, plakant po suberti 3 šaukštus cukraus. Plaktus baltymus sumaišyti su pudingu. Pudingą sudėti į indelius ir atvėsinti. Papuošti apelsinų skiltelėmis ir patiekti. Skanaus!
Apelsinas ne tik labai skanus, bet ir sveikas vaisius, praturtinantis organizmą vitaminais A, B ir C. Tačiau vien pagalvojus apie apelsino lupimą daugeliui dingsta noras juo paskanauti. Pilnos panagės žievės, sutimis aplipusios rankos ir kt. panašus niuansai dažnai lemia, kad ir banano pergalę prieš apelsiną. Tačiau šiandien jūsų ir apelsino draugystei išaušo reikšminga diena. Štai kaip iš tikro jį reikėtų lupti.
Vilnietė Viktorija Žižiūnienė socialiniame tinkle su draugais dalijasi džiaugsmu, kad jai pagaliau pavyko sulaukti 30 dienos be cukraus. Ji negali patikėti, kad iš šių dienų net 26 jai visiškai neskaudėjo galvos. Vaistininkė Regina Molotkova apibendrina pasiektus rezultatus pateikia 8 priežastis, kas nutinka sumažinus cukraus vartojimą.
Pirmosios šalnos ir darganotos dienos dažnai atneša ir pirmąsias ligas. Atrodo, jog peršalimas neišvengiamas. Tačiau tam turi didelės įtakos asmeninė imuninė sistema. Tai neįtikėtinas kūno apsaugos tinklas, kuris saugo nuo infekcijų, virusų ir bakterijų, patenkančių į organizmą. Kuo stipresnė yra jūsų imuninė sistema, tuo mažesnė yra galimybė susirgti. Sveika mityba, vaisių ir daržovių gausa, kurių sudėtyje yra imuninę sistemą stiprinančių antioksidantų ir vitaminų, padės jums sustiprinti imuninę sistemą vien natūraliais, augalinės kilmės ingredientais. Šie penkti glotnučiai padės jums sveikai stiprinti imunitetą ir išvengti peršalimo.
Kalėdos atskuba devynmyliais žingsniais. O prieš šventes vienas didžiausių iššūkių – išrinkti dovanas brangiems žmonėms. Tačiau neretai tenka pasukti galvą ir dėl to, kaip tas dovanas gražiai supakuoti. Juk po Kalėdų eglute visuomet smagu rasti gražiai ir originaliai įpakuotą dovaną.