Paieška
Paieška skyriuje
Vasaros karštymetį išgyvensime lengviau, jei rinksimės organizmą vėsinantį maistą bei gėrimus. Ir nors lietuviški šaltibarščiai nepabos niekada, vasara – puiki proga išmėginti...
Kiekviena mergina nori būti graži, tačiau reta turi pakankamai lėšų ir laiko nuolat lankytis grožio salonuose arba išleisti gausybę pinigų kosmetikos priemonėms. Siūlome išmokti savo...
Vieniems pomidorų padažas ir kečupas – vienas ir tas pats. Kitiems – du skirtingi gaminiai. Kol dauguma žmonių neranda vieningo atsakymo, kulinarai tikina, kad pomidorų padažas ir...
Siekdami būti sveiki ir gražūs dažnai griebiamės brangiausių medikamentų ir priemonių, tačiau nepelnytai pamirštame visai šalia esančią natūraliai pagalbą teikiančias priemones,...
Kelias dienas namuose ant virtuvės stalo palaikius maisto produktus ar neplautą lėkštę, jų paviršių netrukus padengs pelėsis. Tai – grybas, tik, nebent specialiai gamintumėte pelėsinį...
Obuolių actą plaukams naudojo mūsų mamos ir močiutės. Šiandien, atrodytų, yra daug didesnis priemonių pasirinkimas, tačiau vertinantiems natūralumą ši nedidelė gudrybė gali padėti...
Ilgaplaukiai, pūkuoti, lygūs, įvairiaspalviai ir smarkiai raštuoti – kilimų būna įvairių ir visus anksčiau ar vėliau tenka gelbėti nuo vienokių ar kitokių dėmių. Vieni valomi...
Šiuo metu turguose gausu Lietuvos ūkininkų užaugintų rudens gėrybių, tačiau prisivalgyti jų „už visus metus“ nepavyks. Viena iš išeičių – daržovių vaisių ir uogų...
„Žiūrėk lauką vasarą, o sodą – rudenį“, - byloja lietuvių liaudies išimtis. Na, tai tikriausia tiesa. O kulinarų džiaugsmui, ruduo – tai metas kuomet sezoninėmis gėrybėmis...
Labas rytas arba bonjour. Kadangi rugpjūtis uogienių virimo mėnuo, rekomenduojame ir mes pasigaminti gardumyną ir ne bet kokį, o prancūzišką, tiksliau prancūzišką svogūnų uogienę.
Liepos mėnesį, kuomet dauguma teatrų bus jau užvėrę savo duris, tarptautinis projektas „ACT‘as“ kvies visus jaunuosius aktorius tobulinti savo profesines kompetencijas devynias dienas...
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme greitai pagaminamos ir neįprastos pastos su pikantišku viduržemio jūros padažu receptą.
Patiekalo išvaizda ne ką mažiau svarbi nei jo skonis. Todėl neretai puošdami patiekalą nepatingime pasirinkti sunkesnį kelią – kiekvieną iškeptą keksiuką dekoruojame skirtingai,...
Uodai – neatskiriama vasaros dalis, o su uodų įkandimų sukeltu įkyriu niežuliu yra susidūrę visi. Manote, kad nemalonių pojūčių negalima išvengti? Klystate. Siūlome naudingų...
Likus vos septynioms dienoms iki Šv. Velykų, pat laikas pradėti mąstyti kūrybiškai – kaip marginsime velykinius margučius. Daugelis per Velykas nori nustebinti ne tik savo artimuosius,...
Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis...
Po žiemos nuvargusius plaukus siūlome palepinti natūraliomis plaukų kaukėmis. Jūsų dėmesiui keturi nesudėtingi receptai atgaivinimui, blizgesiui, purumui bei lankstumui.
Japonų virtuvė – populiari visame pasaulyje. Ir Lietuva tikrai nėra išimtis. Japoniškų restoranų ir suši barų galima rasti praktiškai kiekviename rajone, tačiau ar svetimos kultūros...
Juodus grybus išmirkyti karštame vandenyje, kol išbrinks. Į verdantį vandenį įdėti kubeliais pjaustytą , pavirti 8 minutes. Išbrinkusius grybus šaltu vandeniu, į tą puodą, kuriame...
Žuvies filė itrinti sultimis ir ryžių actu, nuvalyti papriką, supjaustyti juostelėm, ant folijos dėti lašišos gabalėlį, porą skiltelių paprikos. Pabarstyti imbieru, kepkite orkaitėje.
Nieko nereikės maišyti, gamintis, tiesiog atsidaryti šaldytuvą, išsiimti reikiamą produktą, užsitempti jį ant veido, atsipalaiduoti ir ryt ryte atsibusti gražesniais nei šiandien.
Vasara - laikas, kai valgyti ant grotelių keptą mėsą ne nuodemė net prisiekusiems vegetarams. Žinoma, juokaujame, tačiau vis vien siūlome pasigaminti ypatingą šašlyką, kuris taip ir...
Vieną dieną darbuojantis užėjo tas keistas jausmas… Jausmas, kai norisi kažko saldaus, bet kitokio saldaus…Pradėjau internete ieškoti, ką galėčiau pasigaminti. Seilė tyso nuo...
„Plevėsos virtuvėlė“ stebina kulinarine išmone ir gamina kalakutienos kepsnelius, kuriuos įvertins net jūsų močiutė!
Mėsą paslėgti nedideliu svoriu, uždengti marle ir šaltoje vietoje ar šaldytuve palaikyti 5—6 valandas. Mėsą mauti ant iešmų (po 6 gabaliukus porcijai), pakaitomis su svogūno...
avienos minkštimą supjaustyti gan dideliais gabalais, o kurdiuko lašinius — plonomis riekelėmis. Pamarinuoti mėsą ir lašinius moliniame ar emaliuotame inde, užbarsčius druska, maltais...
Jautienos išpjovą, nuo kurios nupjaustytos plėvės ir sausgyslės, supjaustyti kubeliais (po 30—40 g) ir sudėti į emaliuotą, fajansinį ar stiklinį indą. Mėsą pabarstyti druska, maltais...
Vištieną supjaustyti vienodo dydžio gabaliukais (po 30—40 g), pridėti susmulkintų svogūnų. Marinuoti citrinų rūgšties tirpale, 3 proc. acte arba vaisių acte apie 3 valandas. Mėsą su...
Motinos diena - jau šį sekmadienį ir turbūt ne vienas iš Jūsų jau ieško dovanos savo brangiausiam žmogui. Vieni pasitenkina pirktine gėlių puokšte, kiti jų priskina patys, treti patys...
Neabejojame, kad esate marginę kiaušinius svogūnų lukštais, tačiau siūlome išbandyti ir kitas natūralias medžiagas. Džiaukitės raudonais, mėlynais, žaliais, auksiniais ar juodais...
1 / 2