Search Results for: "Obuolys"
Tėvų ne tik nepasirinksi, bet greičiausiai dar ir jog perimsi jų įpročius, elgesį, manieras, pomėgius. Taip, dėl to kalti tiek genai, tiek auklėjimas, todėl tikrai ne veltui sakoma, jog obuolys nuo obels toli nerieda. Nesutinkate? Siūlome peržvelgti šią linksmą nuotraukų kolekciją, kuri turėtų išsklaidyti jūsų abejones.
Dietų pasaulyje egzistuoja tiek daug mitų. Pavyzdžiui, kad mesti svorį gali tik tada, kai esi alkanas. Arba laikantis dietos būtinai turi lankyti ir treniruoklių salę. Apie tai, ir dar daug kitų mitybos klausimų kalbamės su sveikos mitybos specialiste, „Sulieknėk sveikai“ vadove Vaida Kurpiene.
Martin Lawrence jau trečiąkart grįžta į didžiuosius kino ekranus, virtęs pagyvenusia ir labai energinga moterimi, galinčia išnarplioti bet kokį nusikaltimą.…
Martin Lawrence jau trečiąkart grįžta į didžiuosius kino ekranus, virtęs pagyvenusia ir labai energinga moterimi, galinčia išnarplioti bet kokį nusikaltimą.…
Moliūgą supjaustykite, išskobkite sėklas, o nuluptą minkštimą supjaustykite gabaliukais. Obuolį supjaustykite į keturias dalis, nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite stambiais gabaliukais. Susmulkintą svogūną apkepinkite svieste. Sudėkite obuolį, moliūgą ir cukrų ir šiek tiek patroškinkite. Supilkite sultinį. Uždenkite dangtį ir virkite ant vidutinės ugnies maždaug 15 minučių. Viską suplakite plaktuvu. Sudėkite garstyčias, grietinę, druską ir pipirus. Duonos riekes supjaustykite mažais kubeliais ir apkepinkite aliejuje. Sudėkite šalavijų lapelius ir trumpai pakepinkite juos kartu su duona. Pabarstykite druska ir pipirais. Džiūvėsėlius patiekite atskiruose indeliuose šalia sriubos.
Silkių filė supjaustykite nedideliais gabalėliais, obuolį – plonomis riekelėmis, svogūną – pusžiedžiais, agurką – griežinėliais.
Duonos trikampėlius aptepkite varškės sūriu, uždėkite obuolio riekeles, agurkus, silkę, svogūną, žalumynus ir pabarstykite pipirais.
Kiaulienos nugarinę supjaustykite nestorais gabaliukais, išmuškite, pagardinkite prieskoniais. Marinuokite valandą. Sutarkuokite fermentinį sūrį, supjaustykite obuolį mažais gabaliukais. Ant kiekvieno kiaulienos gabaliuko per vidurį pabarstykite fermentinio sūrio, padėkite kelis gabaliukus obuolio, perlenkite per pusę ir susekite smeigtukais iš dviejų pusių. Apvoliokite mėsos gabaliukus išplaktuose kiaušiniuose, džiūvėsėliuose, sudėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abiejų pusių kol apskrus.
Ingredientai: 250 g saliero šaknies 1 obuolys 1 ananasas 20 graikinių riešutų 100 g grietinėlės 1 šaukštas citrinos sulčių pipirų…
Obuolį supjaustykite nedideliais kubeliais ir sumaišykite su avižiniais dribsliais, razinomis bei cinamonu. Viską sudėkite į puodą, užpilkite geriamu jogurtu ir užvirkite. Tada nuimkite nuo ugnies ir uždengę palaikykite dar keletą minučių. Košę patiekite dubenėliuose, apibarstę ją cukrumi bei cinamonu.
Duoną supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje, sudėti į dubenį. Kai atvės, sudėti kubeliais supjaustytą sūrį, nuluptą ir kubeliais supjaustytą obuolį, suberti nuvarvintas pupeles ir įspausti česnaką. Maišyti su majonezu prieš patiekiant, kad duona nesuminkštėtų.