Paieška
Paieška skyriuje
Daugiabučio balkone galime auginti svogūnų, bazilikų, petražolių vieną kitą pomidorų krūmą ar braškių kerelius. Šioms gėrybėms vietos daug nereikia, o gautų vitaminų ir...
Burokėlių lapus supjaustyti. Svogūną kepti aliejuje. Kiaušinius suplakti su pienu, sudėti pipirus, druską, visus tarkuotus sūrius. Viską sumaišyti su svogūnais ir smulkintais burokėlių...
GRAFIKOS PARODA+KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS+GYVA MUZIKA+AFTERPARTY ART-SHOW GRRRA - grafikos ir garso koloboracija Visų Šventųjų Baras, kovo 17 d.: 14:00 Interaktyvios...
Kovo 1 d. - pirmoji pavasario mėnesio diena. Nors šiltų orų dar teks kiek palaukti, dabar oras ims šilti, dienos ilgės ir sulauksime tikro pavasario. Pavasarį apdainavo ir dainas kūrė...
Išsukame iki purumo sviestą, sudedame tarkuotą sūrį, kiaušinio trynį, įberiame druskos ir paprikos. Dalis tarkuoto sūrio paliekama piršteliams apvolioti. Gautą masę gerai išsukame, iš...
Kiekvienas žinome, kad maloniausia būti ten, kur skaniai kvepia. Vien todėl savo namus nuolat „puošiame“ įvairiais kvapais. Deginame smilkalus, kvepiančias žvakes, purškiame gaiviklius...
Kada paskutinį kartą esate pasakęs savo draugui ką nors gražaus? Nerandate progos arba bijote? 2001 metais Niujorke, Charlie Toddo iniciatyva, susikūrusi kampanija Improv Everywhere sieka...
Grybus išmirkykite, vandenį pasilikite. špinatus nuplaukite, nuplikykite ir nuvarvinkite. Grybus, špinatus, vieną svogūną ir česnaką susmulkinkite, 5-10 minučių maišydami troškinkite...
Apie 500 g cukinijų nulupti ir supjaustyti kubeliais, o likusias cukinijas nuplauti ir nušluostyti. Svogūnus nulupti ir susmulkinti. Tada dideliame puode įkaitinti pusę aliejaus. Suberti...
Pasaulio istorijoje garsių raudonplaukių būta nemažai. Netgi pirmasis vyras Adomas arba Marija Magdelena dažnai vaizduojami kaip raudonplaukiai. Nemažai ugninių plaukų savininkų yra ir...
Nors vaistinių lentynos gausiai nuklotos receptiniais ir nereceptiniais vaistais, kurių informaciniuose lapeliuose žadama, kad vos keletą kartų pavartoję išsigydysite varvančią nosį....
Sukūrusi spektaklius „Baltoji Stirna“, „Kokia čia teisybė“, „Išvažiuoju“, „Mono Sapiens“ bei „Ponas Kolpertas“ linksmai ir liūdnai provokuojanti „Trupė Liūdi“ šiuos...
Vaivorykštė – pažado simbolis. Tad nenuostabu, kad jaunavedžiai jos tematiką pasirenka savo jausmams įtvirtinti. „Three Nails Photography“ įamžino Jennos ir Matto vaivorykštines...
Argentinoje, Urugvajuje, Paragvajuje, Brazilijoje, Čilėje, Bolivijoje, kur tarp indėnų paplito matė, jos gėrimas buvo laikomas ritualu. Jį gerdavo iš vieno indo, pirmiausia paragavus matę...
Važiuojant po Dzūkiją, kur bepažvelgsi - visur pušys: kopų viršūnėse ir upių slėnių šlaituose, banguotose lygumose ir pelkynuose. Bet čia ne tik pušys, čia yra ir sraunios...
Naujametinėms kepuraitėms jums prireiks: storo popieriaus, pavyzdžiui, seno plakato; klijų, žirklių ir įvairiausių papuošimų – plunksnų, juostelių, spalvoto popieriaus, flomasterių...
Ruošiantis Naujųjų Metų vakarėliui dažnai kyla klausimai, ne tik kokį maistą patiekti svečiams, bet ir kokius vakaro gėrimus pasirinkti. Ar vėl apsiriboti „klasikiniu variantu“...
1975 metais buvo įkurtas Čepkelių valstybinis gamtinis rezervatas, tam kad būtų išsaugotas didžiausias Lietuvoje natūralaus hidrologinio režimo Čepkelių pelkynas, mišku apaugusios...
Paimkite raudonos spalvos pageidaujamo dydžio popieriaus lapą ir perlenkite jį pusiau. Gausite atvirutės pagrindą. Žalią popieriaus lapą padalinkite į keturias dalis. Dekoratyvinėmis...
Nevartokite maistui pažaliavusių bulvių, jose yra nuodingos organizmui medžiagos - solanino. Kad bulvės nesudygtų, į dėžę su bulvėmis įdėkite kelis obuolius.
Šiam savaitgaliui siūlome pasigaminti labai skanią pomidorų sriubą, kuri yra ne tik soti, bet ir lengvai pagaminama.
Padažui nuplautus bazilikų lapelius susmulkinkite maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Sumaišykite su grietine ir pagardinkite druska.
Biržų alus yra technologijos ir gamybos paslapčių palikimas nuo Radvilų ir Tiškevičių laikų. Viena iš seniausių alaus daryklų Lietuvoje buvo įkurta Biržuose 1686 metais Liudvikos...
Tada, kai prasideda žiema, vaikai skuba nuplėšti kalendoriaus lapelius iki visus metus lauktų švenčių, o suaugę bando sugauti paskutines metų akimirkas ir įgyvendinti...
Tada, kai prasideda žiema, vaikai skuba nuplėšti kalendoriaus lapelius iki visus metus lauktų švenčių, o suaugę bando sugauti paskutines metų akimirkas ir įgyvendinti...
Brokolius išvirkite, atvėsinkite ir sutrinkite. Miltus pakepinkite svieste, gautą masę atskieskite brokolių nuoviru. Supilkite gautą padažą į trintus brokolius, pasūdykite, įdekite...
Amžių amžius žiauriomis sąlygomis gyvenusios Kinijos moterys laikė paslaptį - slaptą nu shu kalbą, apie kurią buvo sužinota vos prieš kelis dešimtmečius. Kinų kilmės amerikiečių...
Brokolius išvirkite, atvėsinkite ir sutrinkite. Miltus pakepinkite svieste, gautą masę atskieskite brokolių nuoviru. Supilkite gautą padažą į trintus brokolius, pasūdykite, įdekite...
Lietuvė Alesandra jau septynerius metus užsiima kūno tapyba chna dažais: „Man tai ne tik piešimas, bet ir gyvenimo būdas, neatsiejamas nuo rytų kultūros bei filosofijos.“ Piešti chna...
Laikas.lt kviečia visus dalyvauti MOVEMBERD Lietuva kampanijoje ir siųsti savo ūsuotas nuotraukas. Šį kartą dalyvių neribojame - siųskite tik pradėtų auginti ūsų nuotraukas, siųskite...
1 ... 5 / 6 / 7 / 8 / 9 ... 11