Search Results for: "Šampanas su braškėmis"

Savaitgalio receptas. Idėjos Naujametiniams kokteiliams

Savaitgalio receptas. Idėjos Naujametiniams kokteiliams

Ruošiantis Naujųjų Metų vakarėliui dažnai kyla klausimai, ne tik kokį maistą patiekti svečiams, bet ir kokius vakaro gėrimus pasirinkti.

Ar vėl apsiriboti „klasikiniu variantu“ – šampanu, ar sugalvoti kažką naujo ir neįprasto, kas nustebintų svečius ir dar nebūtų atsibodę? Kol dar liko laiko iki vakarėlio ir pasiruošimo jam, pateikiame keletą gėrimų receptų, kurie galbūt tiks ir Jūsų šventei…

Paragauti karvelio šlaunelės – į keliasdešimties metrų aukštį (foto)

Paragauti karvelio šlaunelės – į keliasdešimties metrų aukštį (foto)

Vakar Vilniaus Rotušės aikštėje duris atverė gurmaniškomis vaišėmis pusšimčio metrų aukštyje garsėjantis dangaus restoranas „Dinner in the Sky“. Antrą kartą Lietuvoje viešintis restoranas svečius priiminės iki vėlaus šeštadienio vakaro.

Kitą savaitę į Vilnių atvyksta dangaus restoranas (foto)

Kitą savaitę į Vilnių atvyksta dangaus restoranas (foto)

Jau pirmadienį į Vilnių atvyksta gurmaniškomis vaišėmis pusšimčio metrų aukštyje garsėjantis dangaus restoranas „Dinner in the Sky“. Lankytojams jis duris atvers antradienį ir svečius Vilniaus Rotušės aikštėje priiminės iki vėlaus šeštadienio vakaro.

3 nuomonės apie vasaros gėrimus

3 nuomonės apie vasaros gėrimus

Vasaros karštis kiekvienais metais sudrumsčia per žiemą nusistovėjusią gyvenimo tėkmę. Mes kantriai laukiame atostogų, bėgame iš savo įprastų virtuvių ir galų gale iš paskutiniųjų dar vieną kartą bandome gyventi savęs neapsunkindami rimtais dalykais. Tai nereiškia, kad į kriauklę turite išpilti savo mėgstamo konjako butelį. Tiesiog jį pamirškite iki labiau tam gėrimui tinkamo laiko…

Prabangūs pietūs 50 m aukštyje  virš Vilniaus Rotušės aikštės (Foto)

Prabangūs pietūs 50 m aukštyje virš Vilniaus Rotušės aikštės (Foto)

Šiandien Vilniaus Rotušėje unikalus pasaulinis restoranų tinklas „Dinner in the Sky“ surengė pietus ir vilniečiams. 22 renginio dalyviai buvo iškelti ant specialios platformos į 50 metrų aukštį ištaigingų pietų. Patiekalus ruošė 20-ąją vietą geriausių pasaulio restoranų reitinge užimantis švedų restorano „Frantzen/Lindeberg“ bendrasavininkas ir vyriausiasis virėjas Björnas Frantzenas.