Search Results for: "Čiop Čiop"

ČIOP ČIOP pristatė naujam sezonui subrandintas naujienas (foto)

ČIOP ČIOP pristatė naujam sezonui subrandintas naujienas (foto)

Dvigubai didesnis studijos plotas, 5 žemynų virtuves atstovaujančių 10-ies virtuvės šefų komanda ir moderniausia šalyje virtuvės įranga – taip auksinio rudens sezoną pasitiko oficialų atidarymą surengusi didžiausia Lietuvoje kulinarinė studija ČIOP ČIOP.

Norisi egzotikos – paragaukite Peru! (ČIOP ČIOP kviečia į spalvingą vakarienę)

Norisi egzotikos – paragaukite Peru! (ČIOP ČIOP kviečia į spalvingą vakarienę)

Pietų Amerikos vakarinėje dalyje esanti Peru visada asocijavosi su mistiškuoju Maču Pikču (Machu Picchu). Begalė legendų apie prarastąjį inkų miestą ir paslaptingai iš jo dingusius gyventojus visada buvo viena iš priežasčių aplankyti šią spalvingąją šalį.

Kulinarinė studija ČIOP ČIOP kviečia į nuotaikingą cirką virtuvėje!

Kulinarinė studija ČIOP ČIOP kviečia į nuotaikingą cirką virtuvėje!

Kulinarijos studija naujose patalpose prie upės Čiop Čiop tęsia teminių kulinarinių vakarėlių „supper“ seriją ir šį ketvirtadienį, birželio 19 d., kviečia pasinerti į cirko pasaulį.
Kartu su stilingu skanaus maisto gaminimu, muzika ir vakaro linksmybėmis.

Kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pradėti vasarą sekmadieniniame šeimos barbekiu (foto)

Kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pradėti vasarą sekmadieniniame šeimos barbekiu (foto)

Stilingu skanaus maisto gaminimu ir patiekimu garsėjantis kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pirmąją vasaros dieną sutikti terasoje greta griliaus.

„Čiop Čiop“– maistas „be dramų“ (Interviu)

„Čiop Čiop“– maistas „be dramų“ (Interviu)

Apie „Čiop čiop“ jau girdėjo visi, kas mėgsta maistą, o dar daugiau turbūt tie, kas mėgsta jį gaminti. Verslo idėja atrodo paprasta, tačiau geniali: išmokti gaminti ne pagal receptus, o remiantis įvairių kultūrų kulinarijos principais. O jeigu patys gaminti nemėgstate, „Čiop Č iop“ kolektyvas į namus pristatys gardžiausią vakarienę „be dramos“.

Hobis=verslas? Verslininkės U. Mikelevičiūtės receptas kaip užsidirbti iš savo pomėgio

Hobis=verslas? Verslininkės U. Mikelevičiūtės receptas kaip užsidirbti iš savo pomėgio

„Kaip hobį paversti verslu arba darbu?“, – atsakymą į šį mūsų laikais itin aktualų klausimą žino kulinarijos studijos „ČIOP ČIOP“ vadovė, tinklaraščio www.dervynas.lt autorė Urtė Mikelevičiūtė, kuri, kaip pati sako, yra apsėsta savo pomėgių. Ši garsi vyno ir maisto žinovė, kadaise palikusi šiltą banko darbuotojos kėdę, mielai sutiko savo patirtimi pasidalyti su Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) Karjeros dienų dalyviais ir jiems atskleidė savo 4 ingredientų sėkmės receptą.

Šventė gomuriui palepinti (foto)

Šventė gomuriui palepinti (foto)

„Lietuvos žinios“ ir kulinarijos studija ČIOP ČIOP gero maisto ir vyno mėgėjams surengė išskirtinės kokybės jautienos kepsnių ir vyno degustaciją.

Tradicinė lietuviška virtuvė gali būti labai moderni

Tradicinė lietuviška virtuvė gali būti labai moderni

Lietuvos pirmininkavimas Europos Sąjungai yra puiki galimybė atskleisti turtingą Lietuvos kulinarinį paveldą ir parodyti, jog modernumas ir lietuviška virtuvė yra suderinama, todėl žinomas šalies virtuvės šefas Ronaldas Nagrockis kulinarijos lofte „Čiop Čiop“ pristatė, kaip gali atrodyti šiandieninė lietuviška virtuvė ir, į ką reikėtų atkreipti dėmesį, norint nustebinti ne tik į svečius iš užsienio atvykstančius verslininkus, politikus ar turistus, bet ir pačius lietuvius.

Šefas iš Prancūzijos per Velykas ragina nepamiršti lietuviškų produktų (velykinis receptas)

Šefas iš Prancūzijos per Velykas ragina nepamiršti lietuviškų produktų (velykinis receptas)

Šefas Marc d’Erceville iš Prancūzijos, šiuo metu dirbantis kulinarijos lofte „Čiop Čiop“, teigia, kad galvojant apie Velykų patiekalus pradėti reiktų nuo natūralių sezoninių produktų sąrašo, kuriuos šiuo metu galima rasti Lietuvoje. „Michelin“ žvaigždutėmis pažymėtuose restoranuose Prancūzijoje ir Šveicarijoje patirtį kaupęs Marc d’Erceville yra įsitikinęs, kad skanių patiekalų gaminimas prasideda ne nuo recepto, o nuo šviežių produktų, kurių Lietuvoje nesunkiai galima rasti turguje ar pas ūkininkus.

Mėgstantiems ragauti – praktiniai patarimai

Mėgstantiems ragauti – praktiniai patarimai, kaip atskirti gerą restoraną nuo prasto?

Lietuvoje sparčiai daugėjant restoranų darosi sunku atskirti, kuri vieta – išties gera ir verta dėmesio, o kur užsukus gali tekti nusivilti. Kad suprasti būtų lengviau, projekto „30 geriausių restoranų“ suburtos Gero maisto akademijos narė Urtė Mikelevičiūtė ir alaus someljė Jonas Lingys papasakojo, kokius kriterijus turėtų atitikti geras restoranas.